Nyhed

TIDLIGERE X-FACTOR-VINDER: Dropper trash-talking på nyt album

Efter syv års stilhed udgiver tidligere X Factor-vinder nyt album

Det er fjorten år siden, den tidligere X Factor-vinder Thomas Ring stod på scenen og underholdt danskerne fredag efter fredag. Efter sin sejr udgav han albummet Wrong Side of The Daylight. Det er syv år siden, han udgav sit fjerde album - og så blev der stille.

Nu er Ring imidlertid klar med sit femte album Inamoratas. Det nye album udkommer på fredag den 3. maj. 

Der er sket meget i Rings liv, siden han deltog i X Factor. Hans mor døde af kræft, han er blevet far og meget andet. Det fremgår også af sangen ”Part of the Angels,” som Ring har udgivet sammen med nyheden om det kommende album. Ring har skrevet sangen til sin mor, og det tog ham fire år at skrive nummeret færdig:


”Jeg håber, at andre mennesker der hører sangen og måske - som mig - finde tryghed og vished om, at mennesker, man har mistet, på en eller anden måde stadig er hos os. Spirituelt, i tankerne, i hjertet, i naturen i molekylerne omkring os, i vores sjæl og ved vores side,” fortæller Thomas Ring i en pressemeddelelse. 

Thomas Ring vandt X Factor i 2010. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Thomas Ring vandt X Factor i 2010. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Albummet er dedikeret til kvinderne i Rings liv - hans mor, ekskæresterne og hans nuværende kæreste. Han vil gerne bruge det nye album til at sige "tak," "undskyld" og - specielt til ekskæresten - “jeg tilgiver dig”, selvom hun var ham utro. I pressemeddelelsen lyder det, at Ring gerne vil gøre op med at trash-talke sine ekskærester. 


”Når noget har betydet noget, er det helt naturligt at blive vred. Men det er ærgerligt, hvis man kun går og husker de dårlige ting. Jeg er sådan en type, der ikke vil gå og huske på alt lortet, men også mindes alle de gode ting, jeg har haft med det menneske,” slutter Ring pressemeddelelsen af.

Trackliste:
1 - “Jenny”
2 - “I Know We'll Love Again”
3 - “Higher and Higher”
4 - “Lay With Me (By My Side)”
5 - “With a Mind Made Up”
6 - “Part of The Angels”
7 - “Golden Days”
8 - “Wrapped Around Your Finger”
9 - “Oh Catharina”
10 - “Woman in Chains”
11 - “Inamoratas”  


Ring går i ring med en kopi af første album

ANNONCE