Fat White Family: Songs for Our Mothers

Fat White Family
Songs for Our Mothers

Fat White Family: Songs for Our Mothers

GAFFA

CD / Border Music
Udgivelse D. 22.01.2016
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Du finder næppe større demonstrative provokatører på den engelsk indiescene lige nu end Lias Saudi, og hvem han pt. vælger at inkludere i sit musikalsk outrerede entourage.

Efter 2014's fremragende Champagne Holocaust, der sendte dem forbi Roskilde i år til en natteoptræden, der af en tilskuer blev beskrevet som fascinerende på samme måde som et blodigt trafikuheld, kommer en opfølger, der trods den noget mildere titel langt fra lefler for lyttere, eller mødre. Den er langt mindre kommercielt anlagt end debuten.

Singleforløberen Whitest Boy on the Beach kommer ellers med løfter om mere let og dansevenlig indie, men derefter kaster de blege drenge sig ud i den ene introverte og dunkelt stenede udladning efter den anden: Cirkuspopsange om lægen/massemorderen Harold Shipman, den orgel-skingre Tinfoil Deathstar, en kærlighedssang fra sjælens dystreste afkroge, Love is The Crack, og flirten med hagekors på Goodbye Goebbles og Lebensraum.

Det er mørk rock; som en The Fall-, Butthole Surfers- eller en The Birthday Party-plade spillet gennem mareridtsvredne højtalere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA