Night Beats: Who Sold My Generation

Night Beats
Who Sold My Generation

Night Beats: Who Sold My Generation

GAFFA

CD / Heavenly
Udgivelse D. 29.01.2016
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Tonerne, der åbner dette tredje album fra amerikanske Night Beats, er som reinkarneret The Doors. Danny Lee Blackwell messer som Morrisson på LA Woman, når han kickstarter en sortseende rock'n'roll-tour med masser af 70'er garage-stemning og psykedeliske finesser.

Power Child leder tankerne hen på Steppenwolf, og man fornemmer tydeligt, at det er en retrorock-aficionado, i skikkelse af Black Rebel Motorcycle Clubs Robert Levon Been, der har været med som producer. Blackwell har dog ikke helt samme tyngde i sin vokal som drengene ovre hos BRMC, og det gør, at et nummer som No Cops ikke helt får tyngde nok, selvom der flås i guitaren for fuld kraft. Porque Mañanas blues-stemning kommer heller ikke højere op end til at lyde som Los Lobos på en hæderlig dag.

Sunday Mourning er bedre og mere insisterende i sin drævende opbygning, og et nummer som Burn to Breathe rocker også igennem og lader både bas og trommer fylde i lydbilledet. Det er bundsolid og i den grad gennemført denim/sort læderjakke-retrorock.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA