Tabú
Blocks

Tabú: Blocks

GAFFA

Demo-cd / https://open.spotify.com/album/3y9sijd0ZURcLq0dhmXmUj
Udgivelse D. 03.02.2016
Anmeldt af
Hansen

En trio, der nok kunne have brugt lidt mere tid i studiet, før de udgav noget. Selve lydbilledet er en god idé, med indiefølsomhed på maskiner, med det er slet ikke færdigtænkt endnu. Vokalen flyder ud og brænder slet ikke igennem som det fokuspunkt, der skulle holde os fast imellem de spinkle pads og licks på guitaren.

Stemningerne er helt okay, men det skal produceres så meget, for det hele mangler at blive mere skarpt. Og det er lige fra det rent tekniske, over lyden, til effekten og ikke mindst hooklinen, der slet ikke er der. Når de så har gjort det, kan de overveje at skifte navn til noget, der ikke er 12 andre bands, der hedder, og som det er muligt at google.

Grundidéen er stadig i orden, og Tabú kan godt finde ud at blande maskiner med guitar og vokal. Det er de enkelte dele, der ikke i sig selv er gode nok endnu. Jeg sidder med en fornemmelse af, at bandet ikke har mange flere sange end de fem på ep'en, så det er højst sandsynligt et spørgsmål om erfaring og øvelse. Og den slags kan man jo gøre noget ved. Det er straks sværere at få en god idé.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA