Dicte: Perfume

Dicte
Perfume

Dicte: Perfume

GAFFA

CD / ArtPeople
Udgivelse D. 05.02.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Man har aldrig kunnet beskylde Dicte for at køre fast i samme musikalske spor. Nysgerrigheden har ført hende ad mange veje og såmænd også afveje. På Perfume har hun kastet sig i poppens vold med en stærk underliggende soultone. Det giver et melodisk rent album, hvor den gode sang og Dictes flotte stemme får masser af plads. Og det er længe siden, at Dicte har lydt så veloplagt.

Dicte nyder tydeligvis at slippe den indre poptøs løs, og i en fint indrammende produktion af Dennis Alhgren og Søren Mikkelsen får hun rig lejlighed til at udfolde sin bittersøde vokal. Perfume er et traditionsbundet album med melankolsk dryppende sange, hvor en snert af smerten helt tilbage fra hendes band Her Personal Pain anes.

Det er en Dicte i overskud, der ganske suverænt lægger tonen i den kælne All I Want Is You og fyrer op under den mere ekspressive The Salt. Lidt overvældende strygere bliver der også plads til, men det hører sig til i genren og tilgives, når hun skruer bissen på i den underspillede Your Love Is Killing Me.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA