London Grammar: Truth is a Beautiful Thing

London Grammar
Truth is a Beautiful Thing

Drømmen går i opfyldelse

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 09.06.2017
Anmeldt af
Simon Lundberg

Det begynder som en drøm. Den indledende Rooting for You er som en sang, der blev skrevet til en bittersød drøm. Filmisk i sin enkle produktion med strygere, som slår over i mol. Det er svært at ignorere Hannah Reids fantastiske sangstemme. En klasse for sig selv.

Albummet som helhed holder et drømmende højt niveau. London Grammar blev hyldet for de smukke produktioner på debuten If You Wait, og det holder endnu bedre denne gang.

Men hvad er problemet med drømme? Nogle gange kan de føles en smule som deja vu. Det samme gælder for dette album. På visse tidspunkter føles produktionerne lidt for meget som dem, vi hørte på debuten. Der er særlige undtagelser som Oh Woman Oh Man, der i sin kunstneriske, næsten bluesy form bliver til en flottere Florence + The Machine-drøm.

Everyone Else er en anden sang, der sætter sig fast. Med sine dansable trommer får den benene til at lade sig rive med, mens hjernen fokuserer på den drømmende melodi og de søde pizzicatostrygere. Den uendeligt smukke Hell to the Liars og titelsangen Truth Is a Beautiful Thing beviser, hvorfor London Grammar er på forkant med moderne drømmepop.

Nu vil jeg slutte med at sige ordet drøm igen. Drøm. Så.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA