Future & Young Thug: Super Slimey

Future & Young Thug
Super Slimey

ANMELDELSE: Superslimet fornuftsægteskab

GAFFA

Download / Epic
Udgivelse D. 20.10.2017
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Det er en noget sølle affære, som de to nyrige og megapopulære AutoTunerappere Future og Young Thug lægger for dagen. Hvad der til bestyrelsesmødet i pladeselskabet lød som en skudsikker idé på papiret, viser sig at være en trist og uinspirerende omgang. Superslimey er en bankautomat, som de to hovedpersoner har besøgt på forskellige tidspunkter og telefoneret et vers ind i for kolde kontanter.

Young Thug havde ellers en masse at vinde ved fornuftsægteskabet, før han forsvinder ud i glemslen med sin enerverende stil og intetsigende vers på de seneste mange udgivelser. Til gengæld har Futures år været imponerende – ikke mindst i kvantitet med både Future og Hndrxx med hans massive hit “Mask Off”. Rent økonomisk ramlede han ind på tiendepladsen på Forbes’ årsliste med 23 mio. dollars – primært tjent på streaming, hvilket i sig selv er bemærkelsesværdigt. Den populære rapper er ikke ved at sætte sit store år over styr med en søvngænger-performance på Superslimey, men (manglen på) deltagelsen pynter ikke.

Halvautomatiske maskinpistoler, baguetteformede diamanter (!) og objektiviserede kvindfolk fylder versene, mens en røvfuld producere leverer forglemmelige instrumentaler. På trods af at pladen bliver ledt an af folk som Mike Will Made It, Southside og én af Thugs’ faste samarbejdspartner London On Da Track, letter den musikalske privatjet mere eller mindre aldrig fra tropeøen.

De respektive solonumre understøtter desværre den manglende sammenhængskraft og kemi mellem de to artister. Young Thugs mindst dårligste performance ligger på “Killed Before”, ligesom Future lyder mest interessant på “4 da Gang” over skrigende synths og shoutouts til den faste lydingeniør Seth Firkins, der døde i september. Migos-helten Offset kommer med sine triplet-rim og redder noget af miseren på “Patek Water”, der dog leverer energi over de hoppende violin-synths og Thuggers karakteristiske “do-do-do-do-do”-maskinpistol med munden.

Future forsøgte også at teame up med Drake på den halvsløve What a Time to Be Alive, med nogenlunde samme resultat, mens Young Thugs hobby angiveligt skulle være at tælle penge. Må han kløjes i dem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA