Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Anmeldelse / CD

Baal
Do You Come With Special Features?

Universal Music | Udkom 14. april 2005
GAFFA
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
4 stjerner
Læserne
6,00 stjerner i snit (efter 1 stemmer)
Anmeld selv ved at logge ind og føre musen over stjernerne ovenfor.
  WiMP   iTunes

Trods en nedtonning i deres teatralske udtryk svigter Baal ikke den højtråbende rocksang, og Bjørn Fjæsted synger med sin velkendte insisteren.

Al sund fornuft og kalkulerende marketingstænkning burde forlængst have taget livet af Baal og deres svært bagstræberiske rockmusik. Men nu kan de kaldes veteraner på den danske rockscene, og på Do You Come With Special Features? er der stadig masser af kraft og friske safter i dette musikalske efterslæb. Trods en nedtonning i deres teatralske udtryk svigter de ikke den højtråbende rocksang, og Bjørn Fjæsted synger med sin velkendte insisteren.
Baal har efter The Supreme Machine for tre år siden gjort sig mest som teaterorkester, hvor de vel rettelig hører hjemme, men som en korkprop dukker de atter op til overfladen med et rockalbum, der har en hård og næsten kantet lyd. De fem bandmedlemmer ser da også ganske olme ud på det medfølgende pressebillede, så det næmest kun kan opfattes som en ironisk selvkommetar. Baal tør heldigvis stadig være drivende sentimentale som i den storslåede Honeydropper, mens rocken brænder voldsomt igennem på Copenhagen Streethlights, der udtråler klart hitpotentiale. Med en eksplosiv Morten Lundsgaard på guitar er Do You Come With Special Features? et frydefuldt rockalbum.

Tip en ven
0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.

Annonce

GAFFA Live

Baal
Fredag d. 19-09-2014 kl. 21:00
Fermaten
Find billet via GAFFA Live
Baal
Lørdag d. 20-09-2014 kl. 21:00
VoxHall
Find billet via GAFFA Live
Baal
Torsdag d. 25-09-2014 kl. 20:00
Amager Bio
Find billet via GAFFA Live
Baal + One-Eyed Mule
Fredag d. 26-09-2014 kl. 20:30
Posten
Find billet via GAFFA Live
Annonce