Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S

Second Society
Lades Kælder, København,
fredag d. 10. oktober 2008

GAFFA | Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt og Hansen
Onsdag d. 08-10-2008 kl. 00:00
GAFFA
3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner3 stjerner
3 stjerner
Læserne
Endnu ikke anmeldt af læserne
Anmeld selv ved at logge ind og føre musen over stjernerne ovenfor.

Hård rock fra Århus på afveje i København


Oktober måneds demo i GAFFA var en blandet fornøjelse i København. De har i Mikkel Ottosen i virkelig god frontfigur, der med guitar, vokal og karisma dominerer både scene og lyd. Der er virkelig potentiale i ham, og han bliver bakket helt okay op af bandet, der dog ikke tilføjer noget væsentligt.

Men så sker der noget hele uforståeligt i højre side af scenen, hvor en stabel synths blander sig. Jeg kan slet ikke gætte, hvad bandet selv hører, for umiddelbart blander det sig slet ikke i resten af lydbilledet. Jeg kan ikke spotte, hvad Yazoo-agtige, fjollede melodier har at gøre i et hardrock-set-up, men jeg går ud fra, at bandet selv hører det anderledes.

Sangene er gode, og med et par justeringer kan det blive rigtig interessant. Specielt Mikkel Ottosen er en kapacitet, man bør holde øje med. ***

Diamond Drive
Supporten stod de noget hårdere Diamond Drive for. Og live er de en helt anden oplevelse end på indspilningerne.  Væk er 80’er puddel-heavyen, og ind er en cool post-nu metal. De ser godt ud på scenen og virker som et solidt band, der med en sej lyd og meget forskellige numre kan langt flere ting, end undertegnede havde indtryk af efter demoerne. De står et sted imellem to stole, og er hverken rigtig hårde eller rigtig melodiske, og det kan godt være svært at sælge det kompromis. Men de leverer varen og spiller til! Absolut anbefalelsesværdigt koncertband. De mangler måske stadig lidt på sangskriver kontoen, men de er medrivende live.

Begge bands havde overraskende god lyd, og specielt guitarerne fungerede overbevisende og effektivt. ****

Følg Second Society tryk på hjertet

Second Society: Demo
05-01-2011 (anmeldelse)
Second Society: Second Society Demo
30-09-2008 (anmeldelse)
Tip en ven
0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.