Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Anmeldelse / CD

Mads Langer
Mads Langer

Copenhagen Records | Udkom 9. februar 2009
GAFFA
2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner2 stjerner
2 stjerner
Læserne
4,05 stjerner i snit (efter 20 stemmer)
Anmeld selv ved at logge ind og føre musen over stjernerne ovenfor.
  WiMP   iTunes    Spotify    GAFFA shop

Professionelt, velspillet og kedeligt

Mads Langer er nu klar med opfølgeren til Attention Please fra 2006, og her er ikke meget nyt under solen. Sangene er velspillede og velproducerede, ligesom Mads Langer virkelig har en god sangstemme. Jo, håndværket er i dén grad på plads, men desværre er der ikke meget sjæl at spore i albummets 11 singer-songwriter- popnumre, der ikke desto mindre nok skal få mangt et poetisk ungpigehjerte til at slå hurtigere. Det er i hvert fald hér, målgruppen synes at ligge.
Mads Langer har valgt at give sig i kast med den akustiske sangskrivertradition, og så er det ikke nok at have substansløse, men vellydende popsange at byde på. Man er nødt til at have noget på hjerte, hvis ikke den akustiske guitar skal klinge hult. Mads Langer svælger på sit andet album alt for meget i storladne arrangementer og klichéfuld melankoli. Teksterne kredser om kærligheden i dens mange afskygninger i et musikalsk univers, der er så pænt og poleret, at selv Keane virker som en motorcykelbande til sammenligning.

Følg Mads Langer tryk på hjertet

Spot klar med fuldt program
16-04-2014 (nyhed)
Flere nye navne til Spot
27-03-2014 (nyhed)
Tip en ven
23 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Ikke en videre god anmeldelse. Vi må jo selv vurdere på mandag om det holder stik ;)
0
Nej det kan man ikke sige, at det er.. Men jeg synes nu altså at det er en god plade, det er hans lyd hele vejen igennem, og der er nogle rigtig gode sange på.. Ja, det er jo så bare min mening.
0
Jeg synes det er en fantastisk plade!

Berlingskes anmelder er nu heller ikke helt enig med Gaffas:

http://www.berlingske.dk/article/20090204/anmeldelser/702040101/
0
Hvor har i hørt pladen henne ?
Den skulle jo først komme ud på mandag
0
Den udkom digitalt på TDC Play i mandags.
0
Jeg købte den i torsdags, da han jo er med på Tim C's tour.. og da var der nemlig forsalg på pladen..

Kan kun sige: Glæd jer!!
0
Jeg har ikke hørt pladen, men det er vel også vigtigt, at en anmeldelse er subjektiv og ikke objektiv. Ellers ville den jo ingen relevans have. Så ville den være lige så reel, som det der hæfte fra biografen.
0
Jeg ved godt det ikke er relevant i forhold til anmeldelsen, men for satan man må takke Tim C for at bevare "Killer", og få den på pladen, som jo ellers var den sang som pladeselskabet havde afskrevet fra cd'en.

Jeg kan ikke vente til at få fat i pladen.
0
Tim C?
er det ikke Mads langer vi snakker om. Bortset fra det irriterer det mig at Mads langer ikke opvarmer for Tim i vega, men istedet en mindre interessant Mike Viola.
0
Ja det er ærgerligt, men så må man jo bare glæde sig til hans egen koncert i Vega d. 24. april
0
Mads Langer skal vel spille omkring 20 supportjobs for Tim C., men hvis man er fan, så bør man vel egentligt foretrække hans soloshows - hvor hele setuppet er baseret på ham og ikke på Tim. Og hvor han formentligt også spiller længere tid.
Der er udover koncerten den 24. april i Kbh. mulighed for at se ham i Århus omkring samme dato.
0
Til rasmussen33

Det jeg vil frem til er blot, at Mads Langers sang: "Killer", ikke ville have kommet på pladen, hvis ikke Tim Christensen havde talt for det, og det er jeg yderst glad for, da det er et rigtig godt nummer.

- dollemate
0
En fed nok plade.. Er man til gode sange, så køb den..
0
se lige tourplanen på myspace.com/madslanger.
der er kommet nogle Stereo Studioer på.
@simon: koncerten i århus er d. 24. april. Vega d. 23.... mig der så forkert.
0
Til Dollemate!

Kære Dollemate,
Det er vist ikke helt rigtige efterretninger du bringer videre dér. Pladeselskabet kunne ikke lide den først indspillede udgave af Killer (med rette iøvrigt) og fyrede den derfor fra pladen. Men da Mads indspillede 3 nye numre "Wake Me Up", "This Is How Love Is Made" & "Helpless" i december blev de enige om at give et nyt skud på "Killer" - den udgave var alle ekstremt glade for og derfor er den på pladen.....
TH
0
Mon ikke det skyldes at pladen mere eller mindre er i et ret langsomt tempo. Jeg kan godt lide rolige sange, men det er måske ike optimalt med 10 af dem i træk, hehe
Killer er jo , i forhold til resten, et upbeat nummer ;)
0
Fy for satan, en fims!
0
Tjaaah, det lyder som om, at det er de allerede overbeviste (i forvejen Mads Langer fans), der skriver de fleste indlæg.
Alfa og omega som sanger-sangskriver er, at man har noget på hjerte, ikke nødvendigvis helt unikt, men så i det mindste så personligt fortalt, at det bliver vedkommende. Mads' sange har ikke tyngde til sanger-sangskriver traditionen, huset er bygget på Micado pinde. Sympatisk og vellydende ja, unikt og personligt, det tror, og håber jeg ikke. Lyriske genbrugscollager og musikalske kloner, og fortsættelser af de sange som forbillederne for længst har udgivet, er ikke bæredygtigt eller langtidsholdbart. Cd'en mangler levet liv. 2 stjerner er særdeles passende, med tanke på at det er Mads' anden plade, at han har et pladeselskab i ryggen etc.
0
Nu har jeg lyttet til pladen i en uges tid. Jeg er rigtig glad for den. Alle sangene er faktisk gode.
Måske er teksterne ikke specielt dybe... men så læs en bog istedet for ;)

Sangene er rigtige gode og det er hvad der tæller for mig

Jeg vil give denne cd 5 stjerner ud af 6
0
Fantastisk plade. Vildt Fantastisk.............
Elsker den plade.
0
Indeholder en god portion af de bedste danske popballader inden for de sidste, i hvert fald, ti år. Eminent.

Mange anmeldere ligger under for en ret mandschauvinistisk kritik: - Det er jo bare skrevet til piger, tsk.

At fælde dette dejlige album pga. 'substansløse' tekster, dét er da godt nok hyklerisk, når man tænker på, hvor dundrende åndssvage de fleste sangtekster generelt er. Men nu går jeg så også mest op i musikken, når jeg hører musik, og teksten, når jeg læser digte eller lignende. Call me crazy.
0
Det er en super fantastisk plade som man ikke bliver færdig med... Sådan er det!
0
Smukt album.

Danner billeder i mit hoved.

Log ind for at kommentere.

Annonce

GAFFA Shop

Langer, Mads: Behold Dlx.
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Langer, Mads: In These Waters
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Annonce

GAFFA Plus

Öresundsfestival 2014 med rabat
Den 30-31. maj 2014 bliver Malmös spillesteder fyldt med koncerter fra svenske og danske bands og musikere, når tredje udgave af Öresundsfestival løber af stablen. GAFFA Plus giver dig rabat på billetten.
203,- SPAR 67,-
Grøn Koncert 2014 til medlemspris
Til sommer kommer den grønne musikkaravane atter landet rundt. Køb din billet med rabat i GAFFA Plus.
KUN 145,-
Spar 15% på Nibe Festival
Nibe festival præsenterer en lang række af topnavne, og du kan spare på din Partout-billet med GAFFA Plus.
1083,-
Jelling Festival - SPAR 140,-
Jelling Musikfestival 2014 præsenterer nogle af Danmarks absolut mest populære navne inden for musikken, når de åbner for portene Kr. Himmelfartsferien i år, 28-31. maj. Spar 10% med dit Plus-medlemskab.
1260,- SPAR 140,-

GAFFA Live

Mads Langer & Car Park North
Onsdag d. 04-06-2014 kl. 20:00
Lienlundparken
Find billet via GAFFA Live
Marie Key + Mads Langer
Fredag d. 20-06-2014 kl. 20:00
Mølleparken
Find billet via GAFFA Live
Marie Key - Mads Langer
Fredag d. 27-06-2014 kl. 19:00
Valdemars Slot
Find billet via GAFFA Live
Mads Langer & Marie Key
Torsdag d. 14-08-2014 kl. 20:00
Skovbakken
Find billet via GAFFA Live
Annonce