Rumpistol: Talk To You

Rumpistol
Talk To You

Rumpistol: Talk To You

GAFFA

CD / Rump Recordings
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Rumpistol har lukket vokaler ind i sit musikalske univers, men ikke på traditionel vis som et element, der skal stå i forgrunden og dominere. Nærmere har han taget bidder af vokaler – sin egen og andres – og manipuleret dem, eksempelvis via pitchshifting. Samtidig høres inspitrationen fra den britiske basmusikscene tydeligere end nogensinde før, dog uden at numrene mister deres egensindige Rumpistolske charme.

Through All This Madness drives eksempelvis fremad af et 2-steppende antrit, som akkompagneres af dommedagshorn og en fin guitarmelodi. Cluet er dog, når klokkespillet sætter ind – et instrument, der synes at have fulgt Jens Berents Christiansen gennem hele hans musikalske karriere.

Lyden er generelt mere transparent, og det giver mere plads til musikkens enkelte elementer, hvilket kun er godt, for Rumpistol er lige så stærk en melodimager, som han er en producer. Der er ingen svage øjeblikke på denne ep, som oven i købet også begaves med et fint og overraskende kontant remix begået af System.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN