Laust Sonne: Laust Sonne

Laust Sonne
Laust Sonne

Laust Sonne: Laust Sonne

GAFFA

CD / EMI Music
Udgivelse D. 29.08.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Laust Sonne har markeret sig som andet end trommende indpisker i D-A-D. Han har dyrket en lille sidekarriere med sit energiske band Dear, der har ligget underdrejet en del år. Nu springer han for alvor ud som solokunster med et overraskende festligt og samtidigt uoriginalt album. Laust Sonne har kastet sin kærlighed over diskomusikken og forsøger på albummet at få en tidssvarende lyd ud af festlighederne. Det lykkes langtfra overbevisende.

Bevares, det er yderst dansabelt og smækkert på åbningsnummeret Lost My Heart, og Laust Sonne slutter charmerende af på Discoheart. Kærligheden til diskomusikken er helt ægte, men Laust Sonne præsenterer også rå mængder af uddateret eurodance som i Like A Chemical, mens han pludselig giver den som boyband i Vertigo.

Laust Sonne er en noget forudsigelig maskinpark, der i sine dårlige øjeblikke lyder som en X Factor-vinder, der er blevet produceret af Thomas Troelsen. Og det er desværre det overvejende indtryk af et album, der er fast besluttet på kun at feste igennem. All night long.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA