Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Anmeldelse / DVD

Emeli Sandé
Live At The Royal Albert Hall

EMI Music / Virgin Records | Udkom 18. februar 2013
GAFFA | Anmeldt af Lisa Amtoft Jensen
Mandag d. 25-02-2013 kl. 11:16
GAFFA
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Læserne
Log ind for at anmelde.

Lettere langtrukken, men flot liveudgivelse fra skotsk sangfugl

Så blev det også tid for Emeli Sandé at komme med en koncertudgivelse fra Londons berømte Royal Albert Hall. Den skotske soulstjerne bag 2012's bedst-sælgende album i England optrådte i den storslåede sal i november, og koncerten kan nu opleves hjemme i stuerne på Live At The Royal Albert Hall.
Filmen er instrueret af Paul Drugdale, som også står bag Coldplays turnéfilm Live 2012. Udgivelsen består af filmen, et live-album og en kort behind-the-scenes-video.

Det er en flot film på 1 time og 40 minutter, hvor Sandé – sammen med enkelte gæstesolister – udfolder sit imponerende sangtalent med pophits, ballader, to nye numre og en fortolkning af en Nina Simone-sang. På film ser vi en varieret koncert, der skifter mellem de store arrangementer, med masser af strygere og kor, og de nedbarberede sekvenser, hvor Sandés store stemme får lov til at stå alene med blandt andet hende selv som klaverakkompagnement.

Man får et indtryk af, at det må have været en særlig oplevelse at være til koncerten i Royal Albert Hall, men foran tv-skærmen kan den godt føles lidt for lang, selvom der er sange, som går op i en højere enhed. Det medfølgende live-album består af 16 sange fra koncerten, og indspilningerne lyder generelt rigtig godt. Man kan høre utrolig mange nuancer i musikken, og albummet løfter flere af sangene fra Our Version of Events til et nyt niveau, som yder retfærdighed til Emeli Sandés beundringsværdige vokaltalent.


0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.

GAFFA Shop

Sandé, Emeli: Live At The Royal Albert Hall (CD/DVD)
Kr. 169,00
Køb på GAFFA Shop
Sandé, Emeli: Our Version Of Events
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop

GAFFA nyhedsbrev

Modtag mails om ugens vigtigste nyheder, anmeldelser, koncerter og fester. Du kan afmelde igen til enhver tid.