Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Anmeldelse / CD

Nabiha
Mind The Gap

Sony Music | Udkom 25. marts 2013
GAFFA | Anmeldt af Sohail Hassan
Lørdag d. 23-03-2013 kl. 08:00
GAFFA
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Læserne
Log ind for at anmelde.
  WiMP   iTunes    Spotify    GAFFA shop

Mindre spræl end tidligere

Danske Nabiha Bensouda har velfortjent og på ryggen af adskillige solide hits fasttømret sit navn på den danske og til dels den internationale musikscene. På dette, der egentlig kun er hendes andet album, præsenteres vi for en langt mere dyb og sofistikeret Nibiha.

Hendes svenske producer Carl Ryden er igen med på halvdelen af albummet, hvoraf det meste er indspillet i London. Der er således en række nye navne bag numrene, men samtidig enkelte hits i den gamle glade, melodiske og eksplosivt funky pop-stil, såsom første single, titel-nummeret Mind The Gap, det rockede Kill It With Love og afstikkeren, retro-soul-nummeret Heartbreaker. Alle tre glimrende numre, der sjovt nok er de mest velfungerende på albummet.

Nabiha synger med sin vindende stærke funky vokal som sædvanligt glimrende på samtlige numre, men den nye mere seriøse stil gør også albummet langt mindre sprælsk, end vi kender hende. Det gør desværre også en del af de kun ti numre en smule kedelige og almindelige. Selv samarbejdet med Outlandish på Halo & Handcuffs gør ikke meget væsen af sig.

Desværre blev Nabiha alt for hurtigt voksen og følsom. Vi er slet ikke trætte af Nabihas ungdommelige sprælske funk-pop endnu. Der er dog stadig masser at komme efter på efterfølgeren til den bragende gennembrudsdebut. Med respekt for Nabihas valg om at prøve at byde os noget dybere og spænde bredere er der rigeligt af kvalitet på albummet, det er bare lidt svært at værdsætte, når man har fået smag for hendes søde dansevenlige pop. 


Følg Nabiha tryk på hjertet

2 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Har lige set Nabiha i natholdet. hendes musik siger mig ikke så meget, men 'those lips! hold kæft var har hun store dejlige lækre læber? er der nogen der ved hvor meget hun tager for et privatarrangement? :)
0
LOL

Log ind for at kommentere.

GAFFA Shop

Nabiha: Mind The Gap
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Nabiha: More Cracks
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop

GAFFA nyhedsbrev

Modtag mails om ugens vigtigste nyheder, anmeldelser, koncerter og fester. Du kan afmelde igen til enhver tid.