Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS
Anmeldelse / CD

Cathrine Legardh og Brian Kellock
Love Still Wears A Smile

Storyville | Udkom 4. april 2013
GAFFA | Anmeldt af Ivan Rod
Tirsdag d. 02-04-2013 kl. 08:00
GAFFA
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Læserne
Log ind for at anmelde.
  WiMP   iTunes

En jazzsangerinde og en jazzpianist revitaliserer nogle af de etablerede ballader

Cathrine Legard er en jazzsangerinde, der er "vokset" med tiden. Hvad hendes vokal manglede i intensitet og autenticitet for ti år siden, synes den i dag at have fundet. Love Still Wears A Smile – Legards fjerde album på det hæderkronede danske jazzlabel Storyville – er således hendes hidtil bedste: et fokuseret, gennemført og enkelt album bestående af etablerede ballader, der smukt forløses i "samspil" med den dygtige, britiske pianist Brian Kellock.

Love Still Wears A Smile, som reelt er Legards og Kellocks fælles album, rummer kun sang med klaverledsagelse, hvorfor det fremstår nøgent. Men netop dét – kombineret med den opnåede intensitet og autenticitet – gør, at albummet fungerer godt. Legard leverer sine sange med en varm glød og Kellock sit klaverspil til tider med pondus, til tider med et fascinerende tilbageholdt anslag.

Dermed formår makkerparret at revitalisere numre som Haden og Lincolns First Song, Moross og Latouches Lazy Afternoon og Styne, Comden og Greens The Party's Over.


Følg Cathrine Legardh og Brian Kellock tryk på hjertet

0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.