NovemberDecember: From The Swing Into The Deep

NovemberDecember
From The Swing Into The Deep

NovemberDecember: From The Swing Into The Deep

GAFFA

CD / Nordic Music Society
Udgivelse D. 20.01.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Lige fra første færd kan man høre, at de glade gutter i NovemberDecember kan deres Fleet Foxes, deres Lumineers og deres CODY. Det er med andre ord næppe den mest originale omgang, man falder over i år, men til gengæld har de styr på både håndværk og virkemidler, og From The Swing Into The Deep er en effektiv og fornøjelig omgang, der burde kunne få de fleste til at vippe frejdigt med foden og smile i fuldskægget.

Bandets lyd og udtryk er meget autentisk klingende, og der er rigeligt med iørefaldende melodier at lade sig rive med af, og med den akustiske guitar helt fremme i lydbilledet er det lige, så de små hår rejser sig, og når de så skruer op for gassen som i The Fountain, er det slet ikke til at stå for.

Skrive sange og spille dem kan de tydeligvis sagtens finde ud af – så mangler de bare at finde på et bedre bandnavn… Det er ti meget fine stunder, NovemberDecember her har begået, og ser man stort på, at originalitet i dette tilfælde er en by i Rusland, kan man alt efter temperament vælge at føje endnu en stjerne til karakteren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA