Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS
Anmeldelse / CD

Sally Seltmann
Hey Daydreamer

Lojinx | Udkom 10. marts 2014
GAFFA | Anmeldt af Rune Schlosser
Søndag d. 20-04-2014 kl. 08:00
GAFFA
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner
Læserne
Log ind for at anmelde.
  WiMP   iTunes    Spotify

Sally Seltmann leverer stilsikkert sommer-album

Multi-instrumentalist Sally Seltmann er klar med endnu et soloalbum. Den australske singer/songwriter, nogen måske vil kende under navnet New Buffalo, befinder sig i samme boldgade som canadiske Leslie Feist og amerikanske Erin Moran (A Girl Called Eddy). Sammen med førstnævnte har Seltmann desuden skrevet kæmpe-hittet 1234 fra den glimrende The Reminder.

Hey Daydreamer er varm og organisk i sin lyd, og det er de optimistiske melodier, der er fundet frem fra skuffen. Instrumenteringen er ofte orkestralt inspireret med blæs, stryg, samt med 60'er-ikonet mellotron og flere i samme kategori. Der bliver desuden også arbejdet flittigt med associativ instrumentering på for eksempel på den små-naive country-skæring Needle in the Hay, hvor trommernes whiskers giver en stoflighed til nummeret, mens fuglefløjt(!) ornamenterer mellemstykket. Den meget vokalbaserede Right Back Where I Started From er et dejligt nummer, hvor simpel harpe og syntese udsmykker Seltmanns krystalklare stemme. Nogle numre bliver måske så stilsikre, at de nærmest kommer til at mangle lidt til at overraske, som man for eksempel oplever det på den overdoserede Catch of the Day.

Ikke desto mindre er der ingen grund til dagdrømmeri, når Sally Seltmann synger, for så lyder det rent faktisk som sommer. Ganske enkelt.


Endnu ingen kommentarer. Tilføj din nedenfor

Log ind for at kommentere.

GAFFA nyhedsbrev

Modtag mails om ugens vigtigste nyheder, anmeldelser, koncerter og fester. Du kan afmelde igen til enhver tid.