lørdag – 11.05.2024 – 18:00 til 20:00

FABRÄK

VEGA - Musikkens Hus, Store VEGA

ticketmaster / 265,00 KR.

Køb billet

VOLDSOM punkfest med FABRÄK i VEGA

Den københavnske punkrap-duo FABRÄK, bestående af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen, er kendt for deres velskrevne satiriske tekster, punkede lyd og overstyrede ‘råberap’.

Dog har de også en anden, mere melankolsk og musikalsk side, hvor tunge basslines og synthesizere kan sammenlignes med stilarter som dem, man finder hos The Minds of 99 eller TV2. FABRÄK er lige dele originale, disruptive og underholdende.

FABRÄK bragede stærkt igennem på den danske musikscene med debutalbummet, Rige børn leger bedst, der angreb stort set alle identitetsmarkører man kan finde i dagens Danmark. Albummet blev modtaget med kyshånd af anmeldere og prisuddelere, og høstede bl.a. fem stjerner fra Soundvenue.

Senest har FABRÄK udgivet deres EP 7” med sange som den nu-metal inspirerede ”TO FINGRE” og tempofyldte ”AUTOSTRADA”, der gæstes af Artigeardit.

Når den eksplosive duo går på scenen, er det ekstrem højenergisk og punket. Hvilket blandt andet sikrede dem en nominering til ”Årets nye livenavn” ved Danish Music Awards 2022.

ANNONCE