TINA DICKOW SOLO

TINA DICKOW SOLO
Roskilde Kongrescenter
D. 13.12.2017 Kl. 20:00


Gimle & Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena præsenterer:

Tina Dickow soloDato: 13.12.2017 Kl. 20.00 - Dørene åbner kl. 19.00

Nummererede siddepladser.


Igennem sin snart 20 år lange karriere, har Tina Dickow spillet i et utal af konstellationer. Med lille band, med stort band. Som duo, trio og kvartet. Med store symfoni- og underholdningsorkestre, med kæmpe kor og helt alene på scenen på store turnéer i udlandet.


Hun har optrådt i eget navn, været vært på aftener med mange gæstesolister, været gæst hos andre og har som bekendt været på flere turneer med Steffen Brandt.

 

Hun har turneret både i Danmark og i udlandet (primært Tyskland, England og USA) og hun var i en overgang en fast del af bandet Zero 7 (sammen med bl.a. Sia) og spillede verden over. Hun har spillet overalt, fra de mindste scener til samtlige festivalers hovedscener.


Herhjemme er dét med at optræde helt alene, stort set, været forbeholdt små intime koncerter for hendes hardcore fans. Så det er første gang at hun tager på en større turné herhjemme, helt alene på scenen og på en stribe af landets største scener. Fra starten af november, giver TINA DICKOW således en stribe solo koncerter i Danmark.


Hun siger selv: "I november 2017 tager på mit livs første solo-turné i Danmark. Jeg har været NÆSTEN alene nogle gange, men aldrig turdet gøre det fuldt ud. Og nu skal det sgu være - bare JER og MIG!  Og jeg véd, det bliver noget helt, helt særligt!"Koncerten foregår i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena,

Hal A