Gangway

Gangway
Musikhuset Aarhus
D. 26.10.2017 Kl. 20:00

NETOP GENDANNEDE GANGWAY ER NU KLAR MED KONCERT I AARHUS 

Indiepop-bandet Gangway har fundet sammen igen efter næsten 20 års pause og som følge af stor efterspørgsel fra deres jyske publikum udvider indiepop-bandet nu efterårets comeback med et besøg i Musikhuset Aarhus. 
 
De fleste kan stadig synge med på Gangways storhittende sang ’My Girl and Me’, som stadig bliver spillet i stor stil på DRs radiokanaler. Lige før påske lød nyheden, at Gangway bliver gendannet. Opbakningen til deres første koncert i 20 år var enorm, og på bare få timer blev koncerten i DR Koncerthuset udsolgt. Herefter annoncerede indiepop-bandet en ekstra koncert samme sted, som allerede har meldt om få billetter. Til efteråret får jyske fans af det velklingende popband også mulighed for at opleve dem live, når de genforenes til en særlig koncert i Musikhuset Aarhus.

Gangway glæder sig til at spille deres gamle sange og nok også helt nye:

"Der er gået næsten tyve år siden vi spillede sammen sidst. Vi har mødtes engang imellem i den mellemliggende tid men aldrig talt om at gendanne bandet. Først sidste år begyndte vi at tale om muligheden for at samles igen og tage ud at spille de gamle sange, og prøve at skrive nogle nye. Alle syntes, det var en god ide. Så det er det vi gør, " fortæller guitarist og sangskriver Henrik Balling.  

Gangway blev dannnet i 1982 og slog for alvor igennem med sommerhittet ’My Girl And Me’ fra 1986, som bragede igennem på alverdens radioer, blandt andet på BBC's Radio 1. På albummet 'Happy Ever After' fra 1992 kunne man finde et andet af bandets største hits, nemlig ’Mountain Song’. De danske hitmagere var nogle af de første danske bands herhjemme til at finde inspiration på den britiske indie-scene blandt bands som The Cure, The Smiths og Pet Shop Boys.

Med deres musikalitet og flair for at skabe velklingende popsange fik de et stort folkeligt gennembrud herhjemme, og i 1994 vandt de hele 5 priser ved Danish Music Awards. I løbet af karrieren nåede bandet at udgive otte albums fra 1984 til 1998 med perler som ’The Party Is Over’, ’Sitting In The Park’, ’Didn't I Make You Laugh’, ’Going Away’ og ’Come Back As A Dog’. Hits som publikum nu kan se frem til at (gen)opleve live, når de gæster Musikhuset Aarhus’ Store Sal torsdag d. 26. oktober 2017.

Arrangør: Musikhuset