MACHINE GUN KELLY

MACHINE GUN KELLY
VEGA - Musikkens Hus, Store VEGA
D. 19.10.2017 Kl. 20:00

Machine Gun Kelly kommer til København

Den amerikanske rapper Machine Gun Kelly skyder med skarpe vendinger fra sit tredje album Bloom i Vega til efteråret.

Den amerikanske rapper Machine Gun Kelly er i øjeblikket albumaktuel med sit tredje album, Bloom, som blandt andet indeholder hit-singlen ”Bad Things” feat. Camila Cabello. Udover Cabello er pladen, der trækker tydelige tråde til pop og rock, også besøgt af James McArthur, Hailee Steinfeld, Ty Dolla $ign og Quavo fra Migos.

Machine Gun Kelly, eller MGK, som han er døbt i fan-folkemunde, red på en bølge af succes i den sidste halvdel af 2016, og det ser ikke ud til, at han har tænkt sig at sætte farten ned i 2017. MGK får nemlig mulighed for at teste sangene fra sit nye album, når han skal agere support for Linkin Park på deres One More Light World Tour denne sommer, og rammer derefter Europa og København til oktober med sin The 27 Tour.

Cleveland rapperen udgav sit første mix-tape Stamp of Approval i 2006 og opbyggede hurtigt en fanbase, men hans første reelle gennembrud kom først i 2009, da han drog til New York og blev den første rapper i historien til at vinde ”The Apollo Talent Show”. Den bedrift resulterede i en pladekontrakt med det prestigefyldte pladeselskab Interscope Records.

Anno 2012 kom det store gennembrud på hiphop-scenen i kølvandet på debutalbummet Lace Up. Albummet strøg direkte ind på #2 på Billboards R&B/Hip-Hop album chart og opnåede blandt andet at vinde en MTV European Music Award.

Udover at være en succesfuld solist, ernærer MGK sig som skuespiller. MGK fik sin debut på det store lærred i 2014 med filmen Beyond The Lights, og han har siden hen haft travlt med at tilføje forskellige roller til skuespiller CV’et. Senest har han medvirket i drama komedien Roadies, hvor han spiller overfor kendte navne som Luke Wilson, Carla Gugino og Imogen Poots.

Machine Gun Kelly er i år blevet nomineret for Top Rap Collaboration til Billboard Music Awards for "Bad Things" og har yderligere to nomineringer for "Song Of The Year" og "Best New Artist" til Alternative Press Music Awards, der løber af stablen til juli.

Ståpladser

Dørene åbner 19.00

Max 6 stk billetter pr. kunde.

Se mere på
www.machinegunkelly.com
www.concerts.dk
www.vega.dk