Red Bull Sound Select Præsenterer Sekuoia Og Moody
Pumpehuset
D. 27.10.2017 Kl. 19:00

RED BULL SOUND SELECT PRÆSENTERER SEKUOIA & MOODY – AFTERPARTY MED DJ E.D.D.E.H., LUCY LOVE & ATTENTION WHORES INC.
Der er en ny karismatisk kvindestemme in town: Moody er næste Red Bull Sound Select-artist.
Asger Juel Larsen og Le Gammeltoft kuraterer aftenen i Pumpehuset d. 27.10, hvor du kan opleve Moody og Sekuoia - og et afterparty med DJ E.D.D.E.H., Lucy Love og Attention Whores Inc!
På forsiden af det, der aldrig rigtig blev sommer i 2017, præsenterede Red Bull Sound Select en række shows med så forskellige acts som Jamie Kamara, MABE, Jada og Fouli. Nu er talent-platformen klar med et efterårsshow i Pumpehuset den 27. oktober.

Her har designer Asger Juel Larsen og Heartbeats-ejer Le Gammeltoft i fælles front peget på Moody som et af de mest lysende talenter lige nu på den danske musikscene. Det betyder, at vi kan se frem til at opleve den unge sangerinde og producer med tatoveringer, charme og stilsikre poplyd i sin første ”store koncert” denne aften. Efterfulgt af et liveset med beat-troldmanden Sekuoia, der – hvis rygterne taler sandt – tager et ganske særligt lysshow med i Pumpehuset denne aften.
Når showet slutter i Pumpehusets store sal, starter festen nedenunder med byens mest skudsikre partystarter DJ Er Du Dum Eller Hvad, grime/club-dronningen Lucy Love i et live-set, og den karakterfyldte DJ-duo Attention Whores Inc aka. Aviaja og Mendoza.
I øvrigt – kom tidligt, for synth-ekvilibristen Simon Littauer kommer med rygsækken fuld af gear og sætter stemning allerede når dørene åbner.
Den 27. oktober bliver forhåbentlig endnu en mindeværdig aften i altid varme Pumpehuset, når Red Bull Sound Select præsenterer Moody som nyeste skud på den danske talentstamme.

Praktisk information
Dørene åbner kl. 19 og efterfesten starter kl. 23. Billetterne er gyldig til både
koncerter og efterfest. Billetter kun til efterfest sælges i døren fra kl. 23 for 60 Kr.

Særlige bestemmelser
NB! Red Bull foretager audio, visuelle og audiovisuelle optageler (lyd, foto og video) under hele arrangementet. Ved køb af billet og deltagelse i arrangementet giver køber/gæsten tilladelse til at:
Red Bull må anvende køber/gæstens navn, billede, video, stemme og medvirkende til ethvert formål –
både kommercielt og non-kommercielt – på tværs af alle medier i hele verden uden tidsbegrænsning.
Herfra undtaget er above-the-line marketing og salgsmateriale. Red Bull må bruge materiale produceret i forbindelse med eventen til broadcast, skærm, display,
reproduktion – og generelt gøre det tilgængeligt for offentligheden på tværs af alle medier (inkl. radio, tv, web, sociale medier, print, biografer og events).
Red Bull må lave ændringer i og til materialet og må bruge sådan ændret materiale uden restriktioner. Herudover må Red Bull videregive rettighederne til materialet til enhver tredjepart.

Køber/gæst giver Red Bull tilladelse til at bruge optaget/produceret materiale uden købers/gæstens efterfølgende godkendelse og accepterer at køber/gæst muligvis ikke vil blive nævnt som medvirkende i
event/materiale. Køber/gæst accepterer ligeledes at vedkommende ikke vil modtage betaling eller kompensation for medvirken med mindre der er indgået en særskilt skriftlig med Red Bull herom.

Arrangør
Red Bull Denmark ApS, Sankt Petri Passage 5, 4., 1165 København K. Kontakt arrangør på:
info@dk.redbull.com.