Pianisten Og Den Syngende Trio
Helios-Teatret
D. 13.01.2018 Kl. 15:00

Pianisten og Den Syngende TrioDato: 13. januar 2018 kl. 15.00

Dørene åbnes kl. 14.00Nummererede siddepladserNytårskoncert

Pianisten og Den Syngende Trio præsenterer:

"Sangen har vinger"En nytårskoncert skal sprudle af champagnestemning og festlig musik. Og det leverer Pianisten og Den Syngende Trio.

De tre unge sangere Mette-Maria Øyen, Emma Oemann og Thomas Storm har lagt et fantastisk underholdende og smukt program med sange fra gamle danske klassikere som Farinelli, Mød mig på Cassiopeia og sommer i Tyrol. Det hele bliver parret med operettehits fra blandt andet Flagermusen, Den Glade Enke og En Nat I Venedig.

Med sig har de den altid underholdende pianist Peter Møllerhøj, som med fast hånd leder koncerten.

Det bliver en sjov, underholdende musikalsk fortælling om musikken, karaktererne, og den verden og samtid som musikken beskrev.

Pianisten og Den Syngende Trio

Mette-Maria Øyen, sopran

Emma Oemann, mezzopran

Thomas Storm, baryton

Peter Møllerhøj, klaverKort om kunstnerne:Mette-Maria Øyen, sopran er uddannet ved konservatoriet i Odense samt Franz Liszt konservatoriet i Weimar. Allerede under sin studietid har hun sunget Leonora i Den Fynske Operas opsætning af Maskarade i Gadebilledet, Paquette i Candide af Bernstein. Hun har senest optrådt som Fiordiligi i Cosi fan tutte af Mozart på Aalborg Operafestival 2016.

Mette-Maria har bl.a. sunget Baronin i Der Wilschütz af Albert Lorzing med Der Jenaer Philharmonie, hun haft sin debut i New York ved Nordic Music Festival sommeren 2016, og hun har sunget som sopran solist, bl.a. i "Messias", "Johannes Passionen", "Saint-Saëns Oratorio de Noël" og "Faures Requim", samt lied- og gallakoncerter både i Tysklang og Danmark. Derudover har hun været solist i Mahlers 4. Symfoni, Mendelsohn Psalm 42 og Max Regers 5 Neue Kinderlieder, med kor og orkster. Hun kan desuden se frem til at skulle synge sopranpartiet i Messias i Helligåndskirken dec. 2016. I fremtiden kan Mette-Maria Øyen bl.a. opleves som Leonora i Maskarade på Den Fynske Opera, Zerlina i Don Giovanni samt Hanna Glawari i Den glade enke.Den unge mezzosopran Emma Oemann afsluttede allerede som 24-årig sin første kandidatgrad som klassisk sanger med topkarakter fra Det Fynske Musikkonservatorium, og har sidenhen gennemført endnu en to-årig Master-uddannelse ved The Royal Conservatoire of Scotland, Glasgow, med Royal Opera House mezzosopran Clare Shearer som tutor. I 2012 vandt Emma konkurrencen Unge Synger Klassisk i Ballerup, og i 2014 optrådte hun for HM Dronning Margrethe II og Grevinden af Gloucester i Drapers Hall, London.

Allerede i sine tidlige 20'ere optrådte Emma i forskellige sammenhænge på Den Fynske Opera, bl.a. som hovedrollen i Ravels "L'enfant et les sortileges". I løbet af de to år i Glasgow medvirkede hun i sceniske uddrag af operaer som bl.a.: Hans i Humperdincks Hans og Grete, Vera Boronel i Menottis The Consul og Maestra della Novice i Puccinis Suor Angelica. Desuden har hun medvirket som en del af ensemblet i en opsætning af Figaros Bryllup i The New Aethenaeum Theatre og Strauss ? Die Frau Ohne Schatten med Edinburgh Players Opera Group. I 2016 var Emma en del af ensemblet ved Opera Hedeland i Bellinis Søvngængersken.Thomas Storm, baryton er uddannet ved konservatoriet i Odense og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København.

Han har på få år etableret sig om en af de mest efterspurgte unge sangere. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater og har siden løbende været gæst på Operaen. I 2014 havde han sin debut på Den Jyske Opera i La Bohéme og i deres børneforestilling For enden af tunnelen.

På Den Fynske Opera har han sunget et utal af roller bl.a. Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede fine anmeldelser og modtog en Reumert talentpris. Senest sang han Con Brio i moderne opera Andre Bygninger, der vandt prisen som årets opera 2015.

Han var i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester og kunne igen i 2015