The Beatles Revival
Hotel Postgaarden / Sorø pop Club
D. 12.01.2018 Kl. 20:30


Hotel Postgaarden Sorø / Sorø Pop Club præsenterer:The Beatles revival

AftenkoncertDato: 12.01.2018 kl. 20.30

Nummereret siddepladsVerdens største boyband gennem tiderne ? The Beatles ? naede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, - er her den ultimative erstatning : The Beatles Revival. Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival?s succes overalt i Europa. Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv.

Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands. Kom med i The Beatles Revival's tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60'erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige Beatles som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.


Efter The Beatles Rivaval optræden, overtager Steamrollers og spiller et par timer, Steamrollers spiller musik fra de gode 60'er og kan helt klart løfte opgaven at spille efter et band som The Beatles Rivaval.Restauranten byder på aftenen fra kl. 17.30 på lækker stegebuffet med forskellige retter,

og bordreservation anbefales. 5783 2222


Varighed: 2 timerGratis parkering bag Hotel Postgaarden

Indgang fra parkeringsplads