Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS

GAFFA

GAFFA bliver distribueret i hele landet med hovedvægt på de store uddannelsesbyer


GAFFA er Danmarks førende musikmagasin. Magasinet udkommer hver måned i 50.000 eksemplarer og distribueres gratis via uddannelsesinstitutioner, pladebutikker, caféer, spillesteder, trend-shops, biografer og biblioteker i hele landet. Derudover bliver over 3.000 magasiner sendt til betalende GAFFA Plus medlemmer og nøglepersoner i musikbranchen.
GAFFA har if... [...]

Læs hele medieplanen for GAFFA

In English

Uddannelsestillæg

GAFFA januar & juni udkommer med et stort uddannelsestillæg, målrettet de mange unge, uddannelsessøgende læsere i landets større byer


Som opfølgning på de seneste års store succes, udkommer GAFFA januar og juni med et stort uddannelsestillæg. Hermed får uddannelserne endnu engang mulighed for at kommunikere direkte til gruppen af 15-30 årige, som udgør langt størstedelen af GAFFAs 198.000* læsere månedligt, forud for Kvote 1 og kvote 2 ansøgningsfrist... [...]

Læs hele medieplanen for Uddannelsestillæg

Distribution

GAFFAs distributionsteams distribuerer plakater, flyers m.v. over hele landet

OUTDOOR
GAFFA opsætter plakater i Aarhus, Odense og Aalborg - men skulle du have ønske om synlighed i Silkeborg, Nørre Snede eller Kolding, er vi også parate til at hjælpe her. Alle plakater bliver opsat løbende over en periode på 3 uger. I boksen ved siden af kan du se vores stykpriser ekskl. moms, tryk og evt. afhentning. Vi er i samarbejde me... [...]

Læs hele medieplanen for Distribution

Festivalguide

Mediet for alle som planlægger at tage på festival denne sommer


Hver sommer samler musikfestivaler og koncerter op imod en million mennesker landet over, og hvis du vil i kontakt med den målgruppe finder du ikke noget bedre sted at være end i GAFFAs Festivalguide.
Læs alt om sommerens festivaler, og få et overblik over det overdådige udbud af oplevelser, og planlæg din festivalsommer, hvad enten den skal foreg... [...]

Læs hele medieplanen for Festivalguide

GAFFA.dk

Daglige dugfriske nyheder og anmeldelser, 100.000 musikfotos og meget mere...


Hver måned klikker mere end 500.000 unikke brugere* sig ind på GAFFA. dk for at læse dagens musiknyheder,  om gårsdagens koncerter og for at finde morgendagens stjerner. Brugerne kommer i stigende grad direkte fra de sociale medier hvor GAFFAs indhold deles og debatteres og dermed sender en stærk trafikstrøm ind på sitet. GAFFA.dk’s sl... [...]

Læs hele medieplanen for GAFFA.dk

In English

Soundcheck.dk

Danskernes foretrukne gear- og grej-site

Soundcheck.dk har for nylig gennemgået en design-opdatering, og vil til stadighed være danskernes foretrukne gear- og grej-site.
Undersøgelser viser, at omkring 46 % af gaffas læsere selv spiller musik, og for at imødekomme deres behov for regulært musikerstof driver vi soundcheck.dk – for musikere.
I dag har Soundcheck.dk mere end 9... [...]

Læs hele medieplanen for Soundcheck.dk

GAFFA Video

Vi har med GAFFA Video tilføjet en ekstra dimension til vores medieunivers. Brug det, det gør vores brugere allerede!

GAFFA Video er: GAFFA, som du kender det, bare fortalt med levende billeder. I forhold til tilbudene fra de traditionelle tv-kanaler er det musik-tv, når du vil ha’ det. Her vil man blandt andet kunne se reportager og interviews lavet af GAFFAs journalister i ind- og udland blandet med portrætter, liveoptagelser, musikvideoer og underholdende indslag.
Igennem videoindslag... [...]

Læs hele medieplanen for GAFFA Video

Spot Festival Magasin 2016

Officielt programmagasin for danmarks største musikbranche festival.

SPOT Festival finder sted i Aarhus og har i mere end 20 år været en formidlingsplatform for den danske og nordiske musik. I 2015 var der over 180 optrædende artister og 8.000 gæster besøgte festivalen. Heriblandt 1.500 branchefolk, hvor op mod en fjerdedel kom fra den udenlandske musikbranche.
Den 21. SPOT Festival finder sted d. 28.4.-1. maj og som noget nyt... [...]

Læs hele medieplanen for Spot Festival Magasin 2016

Mobil

Mere end 40 % af alle besøg på GAFFA.dk kommer fra en smartphone. Der er god respons på bannerannoncering i vores mobilversion!

GAFFAs hjemmeside præsenteres i en mobiloptimere version for de besøgende der benytter en smartphone(iPhone, Android, windows). 
GAFFAs Mobil er webbaseret og indeholder aktuelle nyheder, anmeldelser, geo-segmenteret, koncertguide og billed gallerier.
bannerformat Pris (CPM) (pixels) 320 x 320
320 x 160
320 x 80 
 
... [...]

Læs hele medieplanen for Mobil

Northside Special


Northside Special 2015 Northside Special - er et tillæg til et deloplag af GAFFAs juni-nummer hvis indhold er koncentreret læsestof tilegnet de 28.000 gæster som besøger festivalen i Aarhus midt i juni.
Interviews, program, billeder og anbefalinger som kun handler om musikken på Northside. Se 2015-udgaven af Northside Special her!
Begræ... [...]

Læs hele medieplanen for Northside Special

Nyhedsbreve

- direkte ud til mere end 70.000 aktive modtagere

Vi tilbyder nu vores samarbejdspartnere at komme i kontakt med tusindvis af kulturaktive brugere hvor nysgerrigheden er høj og alderen lavere end gennemsnittet. Kom ud med tilbud, invitationer og målrettet annoncering i universer som kundeklubben GAFFA Plus, segmenterede målgrupper af brugere på gaffa.dk og GAFFA Shops kunder.
GAFFA PLUS
Advertorial til 70.000... [...]

Læs hele medieplanen for Nyhedsbreve

Download Grafik

Kalendere GAFFA Dansk kalender 2015 GAFFA Svensk kalender 2015 GAFFA Norsk kalender 2015     Logoer http://gaffa.dk/documents/GAFFA_logo_DK.zip http://gaffa.dk/documents/GAFFA_logo_SE.zip http://gaffa.dk/documents/GAFFA_logo_NO.zip   [...]

Læs hele medieplanen for Download Grafik