Video: Christian Hjelm varmer op til GAFFA Library Sessions

Video: Christian Hjelm varmer op til GAFFA Library Sessions

Den 13. oktober kan du komme til GAFFA Library Session med troubadouren Christian Hjelm i bøgernes og musikkens hal på Biblioteket Frederiksberg. Christian Hjelm og GAFFA Library Session-vært Henrik Tuxen har nu lavet en video, hvor de på underholdende vis varmer op til aftenen og fortæller lidt om, hvad du kan se frem til. Se videoen fra Vinstue 90 på Gl. Kongevej nedenfor.

Nordjyden Christian Hjelm har altid haft nemt ved at ryste sange ud af ærmet, de kommer bare. Først blev han kendt som forsanger i landets alternative rock-flagskib, Figurines. Fire album plus det løse og intensiv turnévirksomhed i ind- og udland er det blevet til indtil videre. Specielt albummet "Skeleton" fra 2005 blev særdeles godt modtaget i USA, hvor efterfølgeren "When the Deer wore Blue" for alvor fik danskerne til at fylde de store sale op til koncerterne. Begge albums høstede da også fem stjerner hos GAFFAs anmeldere.

Senest har Christian Hjelm holdt sig til modersmålet og har udsendt to stærke, enkle og mundrette album, "Før vi blev lette" (2012) og "Vaskeægte" (2014), der både har kastet godt med radiohits, forsider og et væld af koncerter af sig. De to album fik henholdsvis fem og fire stjerner af GAFFA.

Nu kan du komme til GAFFA Library Session med Christian Hjelm, der stiller op til live-interview og et par livenumre. Du kan få muligheden for at stille dine egne spørgsmål og få et par ord med den gennem-musikalske trubadour i bøgernes og musikkens hal på Frederiksberg.

Med gyldig billet er der gratis Slow Beer på Vinstue 90 på Gl. Kongevej efter arrangementet.

Arrangementet koster 40 kr., men er GRATIS for GAFFA Guld- og Platin-medlemmer (begrænset antal). Billetterne kan afhentes på Frederiksberg Hovedbibliotek, printes via Billet Expressen, eller reserveres på GAFFA Plus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA