Nyhed

P6 Beat Rocker Koncerthuset præsenterer endnu tre nye navne

Blandt andre Choir of Young Believers melder sig på banen

Den 5. december åbnes dørene for fjerde år i træk til P6 Beat Rocker Koncerthuset, hvor blandt andre The Raveonettes, De Underjordiske og Velvet Volume allerede er på programmet. Nu er endnu tre nye navne blevet tilføjet: Benal, Choir of Young Believers og The Attic Sleepers.

De to rappere Benjamin og Albert udgør tilsammen rapgruppen Benal, som spiller elektronisk hiphop. De startede i 2013 deres ep-trilogi ved at udgive debuten "Baby" og afsluttede i 2014 trilogien med ep'en "Hvad med nu" - begge er blevet kvitteret for med fem stjerner af GAFFA. I begyndelsen af næste år udkommer albummet "Nu", hvor blandt andre Suspekt gæster flere numre.

Det orkestrale indieband Choir of Young Belivers har, siden de startede i 2006, udgivet en ep og to album, og en tredje er på vej. Fra den kommende plade har de netop udgivet anden single, "Jeg Ser Dig", som bliver gruppens første nummer på dansk. Bandet har turneret Europa rundt som support for Depeche Mode og lagt sang til flere serier og film i ind- og udland med "Hollow Talk" – herhjemme kendt fra den dansk/svenske krimiserie "Broen".


Duoen The Attic Sleepers udgav i januar 2015 debut-ep'en "Linquin", opkaldt efter den by i Guatemala, hvor de på et loftrum skrev de første sange som en gruppe. Den københavnske gruppe lægger sig op ad dansk indierock og pop, som især bliver udfoldet, når de spiller live.

Køb billet via GAFFA Live

Lyt til numre fra de tre navne her:



ANNONCE