Nyhed

Tinderbox offentliggør hovednavn til 2016

Odense-festivalen præsenterer ildsprudlende hovednavn til næste års program

Den stadig spæde Tinderbox Festival, som havde debut i sommeren 2015, er nu klar til at præsentere tyske Rammstein som et af programmets hovednavne i 2016.

Det industrielle og hårde rock- og metalband har spillet i mere end 20 år og har lavet sange som "Du Hast", "Amerika" og "Pussy", seks albums og er lige nu højaktuelle med dokumentarfilmen "Rammstein in Amerika". Sekstetten er kendt for sine ekstreme liveshows, der blander teater, ild og industriel metal på bedste vis.

Festivalchef Brian Nielsen siger: "Det er stort for Fyn, Odense og ikke mindst for en festival som Tinderbox, der står foran sin kun 2. udgave i 2016. Vi er enormt stolte over at kunne præsentere endnu et verdensnavn på vores festival – vi ser det som en cadeau for det niveau, festivalen allerede markerede sig med i festivalens første år, og den efterfølgende positive kritik vi har fået fra bands, agenter og managers verden over, og ikke mindst fra vort dejlige publikum."


Om valget af Rammstein tilføjer han: "Jeg havde selv fornøjelsen af at se et par Rammstein-shows på deres tour i 2013, og det er et af de bedste, hvis ikke det bedste liveshow i verden, så der er virkeligt noget at se frem til for vort publikum."

Billetsalget af partoutbilletter er allerede startet, mens salget af én-dagsbilletter starter mandag den 2. november 2015.
Billetter kan købes via Tinderbox.

Festivalen finder sted 23.-25. juni 2016.


Hør Rammstein med "Du Hast" her:

ANNONCE