Nyhed

Mumford & Sons til Danmark

Banjobanden spiller i København til foråret

Torsdag den 12. maj spiller Mumford & Sons i Forum, København i forbindelse med bandets omfattende Europaturné. Billetter kan købes fra tirsdag den 2. november klokken 10 via billetnet.

Indiefolkbandet fra London med Marcus Mumford i spidsen fik sit gennembrud i 2009 med det voldsomt populære debutalbum "Sigh No More". Sidenhen har drengene udgivet ydeligere to album, det seneste i maj i år, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder og dommen: 

"Livtag med en neonskinnende, amerikansk storby og den deraf følgende rock-sound er måske ikke verdens mest nyskabende og banebrydende stilskift, tjek eventuelt med The Killers, men for Mumford & Sons lyder det som et skridt i den helt rigtige kunstneriske retning."


Mumford og sønnernes lyd har udviklet sig meget gennem årene. Hvor debuten "Sigh No More" var spækket med den banjo, der lige fra start blev bandets særegne trademark, har de to efterfølgere bevæget sig i en mere softrocket retning. 

Sidst Mumford & Sons gæstede Danmark var i 2013, hvor de spillede i Falconer Salen efter at være blevet opgraderet fra Store Vega grundet massiv efterspørgsel. 

Du kan høre Mumford & Sons nyfundne bløde side på den seneste single, "Believe": 

ANNONCE