Nyhed

Kato udgiver video med TopGunn og Brandon Beal

Bitches & Booze er titlen på det nye nummer fra dj’en

Kato er iøjeblikket på indendørstour rundt i landet, men han har dog alligevel fundet tid til lave en ny single til diskotekerne i samarbejde med Topgunn og Brandon Beal. Fællessinglen er, på trods af den engelske titel, sunget på dansk.

"Jeg mødtes med Topgunn og Brandon i studiet en aften, hvor vi bare hyggede og spillede nogle idéer for hinanden. Herefter tog det fart, og vi lavede tracket i en spontan session i løbet af natten. "Bitches & Booze" er leveret med et glimt i øjet, med hentydning til livet i højeste gear", fortæller Kato.

Amerikaneren Brandon Beals eneste vokalmæssige tribute blev linien og den lakoniske titel "Bitches & Booze", mens Topgun tog sig af den bærende vokal.


Kato fortæller videre: "Da vi skulle lave videoen til nummeret, kunne vi ligeså godt køre den helt ud og udleve konceptet til maksimum. Det blev blandt andet med babes, Lamborghini´er og en enkelt Ferrari, og den endte så vidt jeg ved, op med at blive en af de dyreste musikvideoer produceret herhjemme i år".

Se den nye video og hør sangen her:


ANNONCE