Nyhed

Roger Waters planlægger nyt album næste år

Og det er selvfølgelig et konceptalbum, som den tidligere Pink Floyd-bassist arbejder på

Roger Waters planlægger endelig at udgive sit ventede fjerde soloalbum engang næste år. Det skriver NME.

Den tidligere Pink Floyd-bassist fortæller Digital Spy, at han er "midt i at indspille det nu", og at det er et konceptalbum. Han forklarer, at historien involverer en bedstefar og hans barnebarn, der sammen leder efter svar. "Hvorfor dræber vi børn? Det er hvad, det handler om," bekræfter han til Digital Spy.

Han afslører også, at nogle af sangene er splinternye, mens andre er helt op til 15 år gamle, og at han samtidig har i sinde at drage på turné i kølvandet på albummet: "Jeg leger også med ideen om at forvandle den her ting til et arena-show."


Roger Waters har ikke ligefrem spyttet soloalbum ud i de senere år. Han udgav nemlig sit sidste soloalbum, "Amused To Death", for 23 år siden. I stedet har han fordybet sig i arven fra sine dage i Pink Floyd. I 2013 bragte han The Wall til live i Parken. GAFFAs musikanmelder Henrik Tuxen var på pletten og kvitterede med fire stjerner. Han skrev: "Rogers Waters' opførelse af "The Wall" i Parken, den anden inden for to år, rykkede ved grænserne for, hvad som er audio/visuelt muligt i stadionformat anno 2013. Ganske imponerende for opførelse af et værk med 34 år på bagen."

ANNONCE