Nyhed

Guide: Her er ugens bedste fester

Kom til intergalaktisk fest i Aarhus, til fashionabel fest i Odense eller oplev en transcenderende sammensætning mellem lyd og billede i København – vælg selv!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Torsdags Tons på HQ


Torsdag aften åbnes der op for den første runde af Badminton Bentzons Torsdags Tons, der er HeadQuarters nye skud på stammen af klubkoncepter. Den aarhusianske natklub og spillested Headquarters er kendt for en vibrerende, eklektisk og varm lyd, som dette nye koncept ligger i skarp forlængelse af. I en venskabelig atmosfære af legende visuals på væggene og en lydside, som fortryller med varmende diskorytmer og bløde soulfraser bydes der velkommen til dansefestens endelige genkomst.

Hvad: Badminton Bentzons Torsdags Tons #1

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C


Hvornår: 19. november fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Et transcenderende Momentum

På torsdag bringes det visuelle sammen med lyden på den københavnske bar og café Bolsjefabrikken. Det månedlige arrangement er arrangeret af Momentum, hvor visionen er at udforske rytmerne i den transcenderende musik. Hvert arrangement går i dybden med et specifikt aspekt af techno og den transcenderende oplevelse, hvor omdrejningspunktet er at sætte fokus på den musik, der ikke altid er plads til på den traditionelle scene, samt skubbe dogmet for, hvordan en dj bør være.

Hvad: Momentum – Construction of Space


Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 19. november fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Robotterne samles under regnbuen

På den aarhusianske natklub Double Rainbow er der fest hele weekenden, når robotterne på fredag kommer på besøg. Den intergalaktiske fest-weekend er spækket med musikalske gæster, men eftersom Double Rainbow ofte gør sig i hemmeligheder, bør man derfor forvente det uventede. Der er i øvrigt gratis "danse-handsker" til alle, så festen kan ske på rigtig MJ-manér.


Hvad: Robot Dance Party

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår. 20.-22. november


Hvordan: Facebook-event

 


Fachwerk holder fødselsdag i København

Siden 2007 har berlineren Mike Dehnert stået bag et techno-pladeselskab bestående af den rå del af genren. Fokus har været at udgive rå, dansable techno, hvilket pladeselskabet nu har gjort i otte år. Dette fejres på fredag på den københavnske natklub, Culture Box. Foruden Mike Dehnert bag lydsystemet, er der naturligvis stablet et omfattende program på benene. Læs mere om dette her.

Hvad: 8 Years of Fachwerk


Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 20. november fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 


Fashion-fest på Slagteriet


På fredag fejres en ny linje hos den verdensomspændende tøjfirma, Pelle Pelle på natklubben Slagteriet i Odense. Festen er sat op på baggrund af, at Pelle Pelle har startet et samarbejde med en række danske designere, og har fået navnet "Doing It The Copenhagen Way". Der er naturligvis sørget for musikalsk underholdning til dette arrangement, hvor danske Jimilian blandt andet er på programmet.

Hvad: Jimilian @ Slagteriet

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense


Hvornår: 20. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Flavour er tilbage på Rust

På lørdag vender et velkendt koncept tilbage på den københavnske natklub Rust, hvor den lokale sangerinde Okat lægger stemme til dansegulvet. Bag Okats dybe og silkebløde stemme, gemmer sig den københavnske sangerinde Katja de Neergaard, der med sin første ep Something Better nu er klar til at vise de feststemte gæster, hvad hun kan med sit lækre mix af soul, r'n'b og hiphop.


Hvad: Flavour: OKAT

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 21. november fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Britisk techno i Kødbyen

Den københavnske spillested og natklub KB18 vender ligeledes tilbage med det velkendte koncept Dismantle. Der er naturligvis sørget for en masse musikalske gæster i denne forbindelse, blandt andet udgjort af både Storbritanien og Tyskland. Når disse to lydsystemer falder sammen på samme aften, er der derfor ingen tvivl om, at KB18 vil se noget af Europas fineste inden for den elektroniske genre.

Hvad: Dismantle @ KB18


Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 21. november – kl. 23.59-08.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE