Nyhed

GAFFA Library Sessions præsenterer Steffen Brandt

TV-2 frontmanden er centrum for årets sidste session på Frederiksberg Hovedbibliotek

Der er ikke mange, der ikke kender Steffen Brandt. Han har siden 1980'erne fastholdt den intakte kerne med TV-2, men har sideløbende konstant udfordret rammer, genrer, publikum og musikere, og med ørehængere som "Fantastiske Toyota" og "De Første Kærester På Månen" er han blevet ingrediens til mange fester.

Nu kan du komme til interview og live-musik med Steffen Brandt. Det sker tirsdag den 8. december, når han besøger Frederiksberg Hovedbibliotek til årets sidste GAFFA Library Session. Der vil også være mulighed for at stille det lune fænomen fra Aarhus dine egne spørgsmål.

TV-2 har netop udgivet nummeret "En Selvisk Gigant", der er en fortolkning af Damon Albarns sang "The Selfish Giant", som var en del af Blur-sangerens anmelderroste solodebut "Everyday Robots" fra 2014.


Med gyldig billet til GAFFA Library Sessions med Steffen Brandt er der gratis Slow Beer på Vinstue 90, Gl. Kongevej efter arrangementet.

Arrangementet koster 40 kroner, men er gratis for GAFFA Guld- og Platin-medlemmer (begrænset antal). Billetterne er blevet frigivet og kan afhentes på Frederiksberg Hovedbibliotek, printes via Billet Expressen eller reserveres på gaffa.dk/plus.

Hør TV-2's fortolkning af "The Selfish Giant" her: 

ANNONCE