Nyhed

Single-premiere: Hør nyt fra heavy-rockerne Förtress

Debutalbummet, Ambrosia, er lige på trapperne, og du kan nu høre førstesinglen, Rhythm Of The Red Man, her

Albumindspilningerne har båret frugt, og Förtress er klar med deres debutalbum, "Ambrosia", der udkommer den 5. februar 2016. Du kan eksklusivt høre førstesinglen, "Rhythm Of The Red Man", her forneden.

Rockdrengene fortæller selv om "Rhythm of the Redman":

"Rhythm of the Redman" demonstrerer, at vi er tilbage i velkendt stil men med et teknisk håndværk, der kræver mere end ni minutter i øvelokalet. Den viser, at Förtress er andet end beskidte underhakkere og flygtende hårgrænser. En fræk unison twin-guitar trutter til kamp. Det er nærmest umuligt ikke at få associationer til ildrøde indianere på hesteryg i rask galop. Et grandiost omkvæd og en outro, der inspirerede Dan Brown til at skrive sin seneste bog".


Tidligere i år inviterede Förtress rockelskere med ind i studiet, og det blev til en kort minidokumentar, som du kan se her.

Förtress har tidligere udgivet to ep'er og spillede desuden på Roskilde Festival sidste sommer. Her gav GAFFAs anmelder bandet fem stjerner under overskriften "Pikrock sutter den op fra slap" og skrev: "Publikum er for længst vundet. Djævlens horn rejser sig på stribe blandt de sammenklæbede festivalgængere. Selv de, der ikke bryder sig om hård rock, er overbeviste."  

Hør "Rhythm Of The Red Man" her: 

ANNONCE