Eksklusiv live-session: Få forsmag på Kill Js kommende single

Eksklusiv live-session: Få forsmag på Kill Js kommende single

Du kan få en forsmag på Kill Js kommende single, "Trickle, Trickle", der bliver udsendt den 25. januar, i en eksklusiv akustisk live-session, hvor sangerinden bliver akkompagneret af den prisvindende pianist Gustaf Ljunggren. Se den her forneden.

I samarbejde med Tuborg Musik har GAFFA inviteret den talentfulde sangerinde til at indspille en eksklusiv video-livesession. GAFFAs chefredaktør, Peter Ramsdal, siger følgende om valget af KIll J: 

"Vokalen er en af Kill J's mest fremtrædende forcer, og hendes ekstremt perfektionistiske natur afspejler sig også i arbejdet med stemmen. Hun har en stor spændvidde, særligt i det høje register, og sammen med hendes overlegne klang og teknik placerer det hende i en liga, hvor få sangerinder kan være med."

Bag Kill J gemmer Julie Aagaard sig. I 2015 har Kill Js rå og beat-tunge, men samtidig melodiøse pop-projekt kastet flere markante singler af sig som optakt til udgivelsen af hendes ep "Quasi", der udkommer senere på måneden.

"Emotionelt var det største i 2015 at få lov til at optræde med Gustaf Ljunggren til årets Naked-koncerter på Spot. Under koncerten var der så stille, at man nærmest kunne høre folks åndedræt. Det var så super intenst og føltes som en bue, der blev mere og mere spændt, indtil sangen stoppede, og stilheden afløstes af det vildeste bifald, jeg nogensinde har oplevet," siger Julie Aagaard om sin største musikalske oplevelse i 2015.

I november lavede Kill J et potent cover af Aquas 90'er-klassiker "Barbie Girl", hvor al afvæbnende ironi var kæmmet væk for at fremdrage et mere alvorligt billede, der tjente som kritisk kommentar til nutidens samfund. Her forklarede Julie Aagaard: ""Originalnummeret er jo serveret i et lydunivers, der driver af ironi. Og det er fedt, fordi det gør budskabet så afvæbnende. Men fjerner du ironien i lydbilledet, og giver det en ordentlig indsprøjtning uhygge, vil budskabet stå frem på en ny og mere alvorlig måde, som jeg tror vil være virkelig stærk – og – og i sidste ende en samfundskommentar her 18 år efter, originalnummeret kom ud. For ja, så meget længere er vi jo ikke kommet. Stadig aktuelt. Måske mere end nogensinde."

Se den eksklusive live-session af "Trickle, Trickle" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA