GAFFA lever!

GAFFA lever!

Der har hen over nytåret været skriveri i dagspressen om GAFFAs konkurs, og det kan da heller ikke benægtes, at vi har haft store problemer med økonomien i 2015 – men GAFFA lever videre.

GAFFA A/S, der siden år 2000 har stået bag udgivelsen af musikmagasinet GAFFA og hjemmesiden GAFFA.dk, har overdraget ejerskabet og samtlige aktiviteter under navnet GAFFA til det nystiftede selskab GAFFA DK ApS.

GAFFA A/S har de seneste år kæmpet med den gæld, som er opstået i forbindelse med etableringen af GAFFA i Norge og Sverige i årene 2010-2015. Samtidig har GAFFA, ligesom mange andre medier, oplevet et fald i annonceomsætningen, som jo er særlig vigtig for et gratis medie.

Til gengæld har vi oplevet en markant fremgang i læsertallene over de seneste år, hvilket styrker os i troen på, at GAFFA har en fremtid.

Det er en kreds af medarbejdere og private investorer, som står bag det nystiftede selskab, som med ny kapital og en slanket organisation skal drive GAFFAs medier videre og ind i fremtiden.

Der er ingen ændringer i magasinets udgivelsesplan for 2016, og årets første udgave af GAFFA udkommer på torsdag over hele landet. GAFFA.dk opdateres som altid hver dag året rundt.

Hvis du som læser har lyst til at bakke op omkring GAFFA, kan du bidrage ved at tegne et medlemskab på GAFFA Plus Guld til 29 kroner per måned. For den pris får du blandt andet tilsendt magasinet direkte og rabat på koncertbilletter og musikudstyr. Læs mere her

Hvis du har spørgsmål i relation til ovenstående, er du velkommen til at skrive direkte til GAFFAs direktør Robert Borges på robert[@]gaffa.dk

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA