Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Start året på Culture Box

Den københavnske natklub Culture Box fyrer op for et nyt år med et skarpt elektronisk program. Culture Box imponerer ofte, og denne aften er ingen undtagelse, når danske Tim Andresen slår sig ned bag lydsystemet. Der er naturligvis inviteret en længere række elektroniske lydsmede, blandt andre Peter Oak og Saboya. Der er derfor al mulig grund til at slå din fredag aften forbi Kronprinsessegade.

Hvad: 2016 Kick Off

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 8. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Release på Rust

Den danske rap-opkomling Mati er på vej med sin nye EP III Mati, og denne udgivelse vil på fredag blive fejret på den københavnske natklub og spillested Rust. Det nye skud på rap-stammen har kun udgivet et par enkelte numre solo, men har tidligere været del af grupperne U.P. Street og Legestuen. Foruden en natkoncert med Mati vil Kaka ligeledes møde op og fyre diverse rim af sted.

Hvad: Mati EP Release

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 8. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Natbar er stærkt tilbage

På fredag vender Natbar stærkt tilbage i et nyt år, hvor den københavnske bar i den anledning har smidt en af Danmarks mest erfarne dj's på listen. Bag pulten vil ingen ringere end T.O.M. befinde sig, hvor han vil kaste dubbede og dansable rytmer ud til det danske folk. Ydermere melder et nyt stjerneskud sin ankomst i form af danske August.

Hvad: DJ T.O.M. & August

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 8. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tunge bølger i Kødbyen

Der er dømt house, tech og electro på den københavnske natklub Bakken i Kødbyen, når Unkwon slår vejen forbi. Intet mindre end et seks timer langt sæt diskes der op med, og så er der vist ikke mere at sige til det.

Hvad: Heavy Waves #9

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 8. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Prime fylder 1 år

Er du et heavyhoved, der trænger til at ryste håret, kan du med god grund svinge forbi High Voltage i det indre København. På lørdag fylder det danske pladeselskab Prime Collective nemlig et år, og det fejres denne aften på den københavnske rockbar. Der er naturligvis disket op med tråd og andet grumhed, når EVRA og Sons Of Death Valley indtager scenen med deres tunge hardcore. Derudover er der gratis bajere til folket mellem kl. 22 og 23.

Hvad: Prime Fødselsdag Hvor: High Voltage, Gothersgade 8H, Kbh. K

Hvornår: 9. januar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN