Kom med til Lemmys mindehøjtidelighed

Kom med til Lemmys mindehøjtidelighed

Da 2015 gik på hæld, mistede verden et sandt rock-ikon, da Ian Kilminster, bedre kendt som Lemmy, døde efter en kort kamp mod aggressiv kræft. GAFFA har tidligere skrevet, at Lemmys stamsted, Rainbow Bar and Grill i Los Angeles, har planlagt en offentlig mindehøjtidelighed for manden den 9. januar, og hvis du som hardcore Motörhead-fan skulle finde den rejse lidt for lang, så giver bandet nu alle muligheden for at være med hjemme fra deres egen stue eller favoritbar.

Motörhead og Rainbow Bar and Grill gør det således muligt at følge med i ceremonien direkte på bandets YouTube-kanal. Mindehøjtideligheden er sat til at løbe fra 15-16.30 lokal tid, så danske fans skal ikke gå for tidligt i seng, hvis de vil tage del i arrangementet – det foregår således fra søndag midnat til halv to om natten dansk tid.

I en meddelelse på Facebook opfordrer Motörhead alle deres fans til at mødes og se mindehøjtideligheden i fællesskab: "Tag hen på din favoritbar, sikr dig, at de har en internetforbindelse og skål med os... Hvorend du er, lad os samles globalt den 9. januar for at hylde livet for vores kære ven og uerstattelige ikon." Se den fulde meddelelse her.

Motörhead gør det altså muligt for deres tilhængere at tage proper afsked med Lemmy på et sted, der uden tvivl ville være faldet i hans smag - på en bar eller spillested.

Nyd Lemmy og resten af Motörhead med en live-udgave af "Ace of Spades" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA