Janet Jackson skal opereres på stemmebåndene

Janet Jackson skal opereres på stemmebåndene

Juleaftensdag informerede Janet Jackson verden om, at starten på hendes Unbreakable World Tour måtte udskydes på grund af en operation. Hvor Jackson skulle opereres fremgik ikke, men ifølge Radar Online er det nu kommet frem, at det er en vækst på stemmebåndene, der volder sangerinden så store problemer, at den altså nu skal fjernes.

Allerede sidste år måtte Janet Jackson udskyde nogle amerikanske optrædener, da hun af sin læge blev anbefalet at hvile stemmebåndene. Imidlertid har det altså vist sig, at hendes stemmeproblemer har været så voldsomme, at det har krævet et professionelt indgreb, der udskyder et ukendt antal koncerter med Jackson. 

Janet Jackson kommer efter planen til Forum i København den 30. april i år. Indtil videre er der ifølge hendes danske pressetalsmand Kristoffer Rom ikke planer om at rykke denne koncert.

Da Janet Jackson blev opmærksom på, at hun skulle opereres, skrev hun følgende besked til sine fans:

"Hej alle sammen ... Glædelig jul til hver eneste af jer. Jeg må fortælle jer, at jeg i dag erfarede fra mine læger, at jeg må undergå en operation snart. Det knuser mit hjerte at måtte fortælle jer, at jeg er tvunget til at udskyde The Unbreakable Tour indtil foråret. Hver eneste dato vil blive flyttet. Behold venligst jeres billetter. De vil blive hædret på en særlig måde, når de nye datoer bliver offentliggjort. Vær god at bede for mig, min familie og hele vores selskab under denne svære tid. Jeg vil ikke kommentere yderligere. Jeg elsker jer alle så meget og er meget taknemmelig for jeres forståelse og kærlighed. Det skal nok gå."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN