Janet Jackson afkræfter rygter: Jeg har ikke kræft

Janet Jackson afkræfter rygter: Jeg har ikke kræft

Janet Jackson har i nat delt en video på Twitter, hvor hun afkræfter, at det er kræft, hun skal opereres for, og at hun er i bedring. Der er også særligt godt nyt for danske fans, for hun skriver også, at hendes europæiske koncerter gennemføres som planlagt. 

Rygterne har svirret om Janet Jacksons helbredproblemer, der har ført til, at hun har måttet udskyde den første del af sin kommende turné som følge af en operation. Jackson har ikke selv ønsket at kommentere, hvad hun konkret fejler, men siden det kom frem, at det var en vækst på stemmebåndende, der skulle fjernes, har rygterne om kræft rullet som en snebold. 

Videoen åbner med Jacksons sang "The Great Forever" fra det nye "Unbreakable"-album, mens den dertilhørende tekst ruller over skærmen: "Not too pleased with what you're digging/I'm busy livin' my life/Sources say but where ya gettin' it/Don't create the truth you like."

Afslutningsvis skriver Jackson: "Husk på... Tro på det, når det kommer fra mine læber. Rygterne er usande. Jeg har ikke kræft. Jeg er i bedring. Mine læger har godkendt mine planlagte koncerter i Europa, og som jeg har lovet, vil mine udskudte koncerter blive omlagt. Tak for jeres bønner og kærlighed."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN