Kom til gratis artist talk med Jesper Binzer

Kom til gratis artist talk med Jesper Binzer

Opdatering: Billetterne til nedenstående arrangement er blevet revet væk, alt er nu optaget

Onsdagene den 20. januar og 27. januar afholder Rytmisk Center i København artist talk med D-A-D-forsanger Jesper Binzer. I selskab med P6 Beat-vært Carsten Holm diskuterer de albummene "No Fuel Left For The Pilgrims" og "Riskin' it All" - to af D-A-D's største værker.

Diskussionerne går i dybden med tilblivelsen, overvejelserne, udfordringerne, anekdoterne og hemmelighederne bag albummene. Der vil være mulighed for at genhøre musikken og stille spørgsmål til Binzer.

Onsdag den 20. januar er det "No Fuel Left For The Pilgrims", der står for skud, og den 27. januar er det "Riskin' it All". Entréen er gratis, men tilmelding er nødvendig per mail til arrangøren.  Følg linkene for at læse mere og tilmelde dig arrangementerne. 

Til sommer drager D-A-D på en omfattende albumturné, hvor de spiller skiftevis de to album i deres helhed. I år kan D-A-D fejre 25 års jubilæet for udgivelsen af albummet "Riskin It All", og det bringer dem godt og grundigt rundt i det danske land og desuden til Tyskland, Sverige, Norge, Finland, England, Frankrig og Spanien. Læs mere om det her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA