Se svækket, men veloplagt Lemmy i finsk reklame for mælk

Se svækket, men veloplagt Lemmy i finsk reklame for mælk

Mandag den 28. december døde Motörheads legendariske sanger og bassist, Ian Kilmister, bedre kendt som Lemmy, fire dage efter sin 70 års fødselsdag og kun to dage efter, at han havde fået konstateret en meget aggressiv form for kræft. Lemmy havde dog været plaget af sygdom i flere år op til sin død.

Nu er Lemmy kort efter sin død dukket op et noget uventet sted, nemlig i en finsk reklamefilm for mælkeproducenten Valio. Lemmy indspillede filmen en måned før sin død, og i reklamen ser man en tydeligt svækket, men veloplagt Lemmy støtte sig til sin stok og sige følgende replik: "Jeg har aldrig drukket mælk, og jeg kommer aldrig til det. Røvhuller!" Se filmen nedenfor.

Lemmy var kendt for sin forkærlighed for whisky og cola, om end han kort før sin død gik over til vodka og juice, da dette ifølge ham var mindre usundt.

Valio skriver blandt andet følgende som en slags outro i videoen: "Dette er en hyldest til en elskelig, enestående mand, der fejrede livet så uhæmmet" og fortæller, at der var tale om en improviseret scene.

I morgen lørdag den 9. januar bliver Lemmy hyldet med en mindehøjtidelighed på sin hjemmebane, baren The Rainbow Grill and Bar på Sunset Strip i West Hollywood, og gravøllet er udvidet til hele Sunset Strip. Alle er velkomne, og mindehøjtideligheden bliver streamet direkte på Motörheads YouTube-kanal. Mindehøjtideligheden er sat til at løbe fra 15-16.30 lokal tid, så danske fans skal ikke gå for tidligt i seng, hvis de vil tage del i arrangementet – det foregår således fra midnat natten til søndag til halv to om natten dansk tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA