Ny musikvideo: Nayah brænder fingrene på kærligheden

Ny musikvideo: Nayah brænder fingrene på kærligheden

Nayah, der sidste år var P3's Uundgåelige med "Bad Bitches", er klar med en ny single og musikvideo, "Hvis Nu". Her skifter hun fokus fra den københavnske klubscenes overfladiske miljø til et bristet kærlighedsforhold. Du kan se "Hvis Nu" her forneden.

"Det her er ikke en sang om en bestemt mand eller et bestemt forhold, men om mange mænd og mange forhold", fortæller Nayah om sin nye single. "Alle piger har prøvet at lade sig smigre og forføre af ord og løfter, der viste sig ikke at kunne holde. Det er de følelser , som jeg har forsøgt at få med i den her sang."

"Hvis Nu" er et melankolsk, men dog særdeles klubvenligt track, der er skrevet og produceret af Nayahs nære venner og faste producerteam Sebastian Owens og Marcus Elkjer i samarbejde med sangerinden selv. Med til singlen er også en ny og ret dramatisk video, hvor tonerne til "Hvis Nu" vækkes til live visuelt, i en metaforisk gengivelse af nummerets centrale tematik.

"Da jeg jo ikke er en psyko, der render rundt og sætter ild til mænd i min hverdag, så er det nok tydeligt for enhver at den her video, på en lidt dramatisk måde, viser de vanvittige følelser og tanker, der kan komme over en kvinde, lige når et forhold brister. Lige der, hvor man bare bliver fyldt med sorg, had og desperation. Og så kunne jeg ikke lade være med at hente lidt inspiration fra min yndlingsvideo med Kanye West," forklarer Nayah.

Nayahs poppede lyd drager også inspiration fra store r&b-navne som Brandy og Aaliyah. Lige nu arbejder hun på en ep, der står til at udkomme engang senere i 2016.

Se "Hvis Nu" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA