Guide: Ugens bedste sange

Guide: Ugens bedste sange

Det er ikke kvantitet, men kvalitet, der præger ugens bedste sange. Du skal ikke stresse over, om du har tid til at klemme en lang spilleliste ind i dagens program. For i denne uge byder listen på kun fire sange. Men hvilke sange! Du kan høre dem i Spotify her forneden.  

Australske Sia er i denne uge aktuel med "Reaper". På sin Twitter-profil har Sia afsløret, at hun har samarbejdet og produceret sangen sammen med selveste Kanye West. Duoen har også samarbejdet før på Kanye Wests "Wolves", hvor Sia lagde gæstevokal til. "Wolves" fik premiere i starten af sidste år sammen med modeshowet for hans nydesignede Yeezy Boost-sneaker for Adidas og indgår på hans kommende album. Sia udgiver sit nye album, "This Is Acting", den 29. januar.

Megadeth (billedet) har blandt andet hyret Chris Adler fra Lamb Of God ind på trommer til deres kommende album, "Dystopia", der rammer verden den 22. januar. På hovedsinglen af samme navn genfinder vi Dave Mustaines karakteristiske vokal, mens der leveres lige netop den type thrash-metal, som Megadeth har skabt et navn på. 

Alex Vargas' seneste single hedder "Shackled Up". GAFFAs musikanmelder Espen Strunk kvitterede med fire stjerner for debuten "Howl" fra 2014 og skrev: "For på det blot knap en halv time lange album møder vi en ualmindeligt overbevisende og sjælfuld vokalist, som er blevet sammenlignet med Robert Palmer og Steve Winwood og selv nævner Sam Cooke som et vokalt fyrtårn." Og det vokale talent imponerer da også atter på "Shackled Up".

Det er ikke kun herhjemme, at Nabiha har høstet stor succes. Også i USA har man lagt mærke til sangerinden. Hun er ude med singlen, "Weapon", en dansevenlig popsang med internationalt snit. I november imponerede hun på DR3 se "Det Store Tudeshow", hvor hendes fortolkning af Princes "Nothing Compares 2 U" gav kuldegysninger.

Hør Ugens Bedste Sange her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA