Se, hvad David Bowie lavede, da han var i din alder

Se, hvad David Bowie lavede, da han var i din alder

Her til morgen indløb den meget triste nyhed, at David Bowie er død af kræft, kun to dage efter udgivelsen af albummet ★, som udkom på hans 69 års fødselsdag, den 8. januar. Læs GAFFAs femstjernede anmeldelse af albummet her 

Forleden gjorde vi opmærksom på websitet supbowie.com. Det består i al sin enkelhed i, at man kan skrive, hvor gammel man er, og så fortæller sitet, hvad Bowie lavede, da han var i ens alder. Sitet er nu blevet opdateret med, hvad Bowie har foretaget sig i de to sidste år af sit liv, og selvom det selvfølgelig er meget trist at læse i lyset af hans død, er det også ganske underholdende og informativt.

Hvis man for eksempel er 22 år – som GAFFA.dk's yngste nyhedsskribent Rose Agergaard – kan man se, at David Bowie her fik sit første engelske hit med "Space Oddity", tilbage i 1969. 

Hvis man er 32 år, som GAFFAs webmaster Morten Yde, kan man se, at Bowie her fik et slag i ansigtet af sin ven og kollega Lou Reed efter en åbenbart ophidset middag i Hammersmith i London. Han tog det pænt.

Og hvis man er 41 år, som GAFFAs webredaktør Ole Rosenstand Svidt, får man at vide, at Bowie her spillede rollen som Pontilus Pilatus i Martin Scorseses kontroversielle film "The Last Temptation of Christ".

Hvis man over 69 år, er sitet selvsagt tragisk nok ikke længere aktuelt.

Find selv ud af, hvad Bowie lavede, da han var i din alder lige her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA