Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

HQ fejrer fødselsdag

Det er i denne uge, at den aarhusianske bar og natklub runder deres femte år som beværtning, og allerede siden tirsdag har deres været gang i drinksserveringen. Det bedste er naturligvis gemt til weekenden, men allerede torsdag kigger de lokale rock'n'rollere fra PowerSolo ned, efterfulgt af Go Go Berlin fredag og Dance With Dirt, der på lørdag leverer danserock til dansegulvet.

Hvad: HeadQuarters 5 års Fødselsdag

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 12.-17. januar

Hvordan: Facebook-event

 

Endeløs kærlighed under regnbuen

På fredag lancerer den aarhusianske natklub Double Rainbow et nyt koncept, de har valgt at kalde Bohemian Dreams. Inspireret af den amerikanske kultfestival Burning Man og All Day In A Dream, slår Double Rainbow sig ned om kærligheden i et psykedelisk univers. Der vil være en overflod af flowerpower og syrede farver, når gæsten træder indenfor, til musik leveret af blandt andre den lokale Love Feathers og Luluté fra Litauen, der kaster frække beats af sted fra lydpulten.

Hvad: Bohemian Night – Endless Love

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 15. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Flødeholdig r&b på Rust

Det er ikke længe siden, at danske Lior trådte ind i det danske natteliv med sine funkede soul og sprøde r&b. Men trods dette tæller live-samarbejderne allerede Pato, Ataf og Mund De Carlo. Når Lior på fredag træder ind på den københavnske natklub og spillested Rust, er det dog helt igennem solo, og der bliver uden tvivl disket op med et liveshow af bedste skuffe. I forbindelse med natkoncerten vil den danske dub-fanatiker Pharfar vende plader og sende tunge, lækre vibrationer afsted fra lydsystemet.

Hvad: Lior (Natkoncert + Pharfar (DJ-set)

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 15. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Introducing på Blasé

På fredag åbnes der for et helt nyt koncept på Blasé Club i Odense, som arrangørerne har valgt at kalde for Introducing. En tilbagevendende månedligt arrangement, hvor der sættes fokus på det skandinaviske urban vækstlag. Introducing skydes i gang med J-Mix og Hakeem fra Cannibal Records, som blandt andet er kendt for "Shotgun" og "Vi Okay".

Hvad: Introducing – J-Mix // Hakeem

Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 15. januar fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

Culture Box fylder også år

Der er flere fødselsdage i det danske natteliv i denne uge. Den københavnske natklub Culture Box har nu været en del af det danske klubmiljø i 11 år, hvilket på lørdag bliver fejret med et overdådigt musikalsk program. Bag lydsystemet finder man i løbet af aftenen danske Kasper Bjørke, besøg fra pladeselskabet Mute (Nick Cave & The Bad Seeds, Depeche Mode, New Order med flere) og Storbritannien i form af Daniel Miller og mange, mange flere.

Hvad: Culture Box Eleven Years Birthday Party

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 16. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Ikke så meget snak på Natbar

Det nye år er også godt i gang på Natbar, der huserer i foyeren på Bremen Teater i København. På lørdag har de inviteret de danske, elektroniske stjerneskud Kenton Slash Demon indenfor, og de får følgeskab af Dixen. Med et sådan makkerpar bag aftenens lydbillede er der god grund til at kridte danseskoene og tage din bedste ven under armen.

Hvad: Natbar – Kenton Slash Demon & Dixen

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39, Kbh. V

Hvornår: 16. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Midnattsrit i Malmö

Tilhører du det publikum, der ikke nødvendigvis har behov for at danse weekenden væk, eller har du bare så grumme tømmermænd, at det, du allermest har brug for, er en massiv, sonisk rusketur, så findes svaret på den anden side af Øresund. På lørdag lægger den engelske electro-komponist Lustmord helt eksklusivt sin vej forbi den svenske teater Inkonst i Malmö, hvor han vil introducere publikum for sit transcenderende og ambiente lydunivers. Lustmord har igennem årtier været en del af den elektroniske musikscene og anses som faderen af genren Dark Ambient. Det har i årenes løb budt på adskillige samarbejder med diverse prominente kunstnere og muskere, blandt andre King Buzzo fra det amerikanske sludge-band The Melvins. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Midnattsrit med Lustmord

Hvor: Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö

Hvornår: 16. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA