Se Kesi og Barbara Moleko i ny intim video

Se Kesi og Barbara Moleko i ny intim video

Klubhitmageren Kesi har netop udgivet ny video til sangen ''Koldt Blod'' fra albummet ''Barn af Byen'', der udkom i juni sidste år. 

Kesi er nok bedst kendt for hittet ''Søvnløs'' med den genkendelige catchphrase ''Jeg har ikke sovet i et år'', men viser sig fra sin sårbare og eftertænksomme side på sin fjerde single fra albummet, ''Koldt Blod''. 

På denne skæring beskriver Kesi ærligt og upoleret bagsiden af medaljen ved det vilde klubliv og får hjælp af Barbara Molekos imponerende vokal. Sammen skaber de to en kærlighedsfortælling fra et forsømt forhold, hvilket også afspejler sig i den meget inderlige og mørke musikvideo. 

Kesi markerede sig på den danske urbanscene med den førnævnte single ''Søvnløs'', men også med andre hits såsom ''Dumme Penge'' og ''Sig Mit Navn'', og har efterfølgende turneret rundt i Danmark. Kesis 2015 bød blandt andet på en koncert på Spot Festival, Grøn Koncert og turné med Lukas Graham. Det er heller ikke første gang, Kesi arbejder sammen med Barbara Moleko, de to optrådte nemlig sammen til årets udgave af Zulu Awards.

Barbara Moleko har siden sin debut i P3's KarriereKanonen i 2010 udgivet to soloalbum, det anmelderroste ''Lykken er...'' fra 2012 og senest det ligeledes velanmeldte ''Bapsz'' i 2015. Barbara Moleko har også tidligere arbejdet sammen med L.O.C på nummeret ''Helt Min Egen''.

Både Kesi og Barbara Moleko kan opleves individuelt på tour til foråret.

Se den intime video til ''Koldt Blod'' her og se credits under videoen:

Produktionsselskab: S2 Productions
Producer: Daniel Schefte
Indspilningsleder: Tobias Vestergaard
Instruktør: Gustav Risager
Fotograf: Jason Idris
Gaffer: Kim Bech
Klipper: Erdal Bilici / Tue Blichfeldt
Color Grader: Hannibal Lang
Cameo Runner: Karl Emil Bengtson
Make up: Nina Larsen
Styling: Andres Artiles og Engelina Andrina
Video efter idé og koncept af Engelina Andrina og Andres Artiles


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA