Video: Se Madonna synge for David Bowie

Video: Se Madonna synge for David Bowie

David Bowies uventede død forleden rystede hele musikverdenen, og det har ikke skortet på hyldester og rørende mindeord omkring den musikalske kamæleons nederlag til en leverkræftsygdom. En af de mest kendte musikere, som er blevet berørt af Bowies død er Madonna, der i går aftes gav koncert i Houston, Texas. Her benyttede Madonna anledningen til at hylde David Bowie, da hun optrådte med et cover af "Rebel Rebel" fra "Diamond Dogs"-pladen fra 1974.

"Jeg vil hylde en mand, der inspirerede min karriere. Hvis I ikke har hørt om David Bowie, så slå ham op, motherfuckers. Han var et af genierne i musikindustrien. En af de største sangskrivere i det tyvende århundrede, og han ændrede mit liv, da jeg så ham optræde i Detroit. Han viste mig, at det var okay at være anderledes, og han var det første "rebel heart" (samme titel som Madonnas nuværende turne og seneste album, red.), jeg så", siger Madonna til stor publikumsjubel, inden hun gav sig i kast med sin version af den ikoniske sang, der blev akkompagneret af storskærmsbilleder af David Bowie.

Mængden af hyldester til David Bowie er vokset støt siden søndag, og både Iggy Pop, Paul McCartney, Kanye West og mange flere har allerede været ude og vise deres respekt for Bowies arbejde og hans personlighed.

Se Madonnas "Rebel Rebel"-cover her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA