Ny single og video fra Gilli – eftertænksom i Barcelona

Ny single og video fra Gilli – eftertænksom i Barcelona

Rapperen og skuespilleren Gilli er nu klar med en ny single og video som efterfølger til sidste års kæmpehit "C'est La Vie". Denne gang kan man opleve Gilli fra en mere eftertænksom og melankolsk side, mens han går rundt alene i stemningsfulde omgivelser i Barcelona. Se videoen nedenfor.

"Lad mig være alene for mig selv lige nu, fuck falske mennesker, fuck penge lige nu," lyder sangens åbningslinjer, og så er stilen lagt. Gillis vokal befinder sig som på "C'est La Vie" et sted mellem rap og sang med brug af vokalredigeringsprogrammet AutoTune.

Singlen er skrevet og komponeret af Gilli og produceret af Hennedub og er forløber for en ep, der endnu ikke har fået nogen udgivelsesdato.  

Videoen er som nævnt filmet i Barcelona og instrueret og optaget af Mark Stenild, som blandt andet også står bag Kesis "Søvnløs"-video.
 
Gilli giver koncert i Amager Bio 4. februar. Find billetter via GAFFA Live

Gilli brød igennem i 2014 med filmen og ep'en "Ækte Vare" og toppede sidste år hitlisten med sangen "C'est La Vie" med gæsteoptræden af duoen MellemFingaMuzik. Gilli har selv gæstet sange med navne som Kesi, S!vas og Hasan Shah. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA