Wolfmother til Danmark

Wolfmother til Danmark

Den australske hardrock-trio Wolfmother under ledelse af sanger, sangskriver og guitarist Andrew Stockdale giver koncert i Store Vega 4. maj. Gruppen udsender deres fjerde album, "Victorious" 9. februar.

Om det kommende album siger frontmanden og sanger Andrew Stockdale til Billboard: "Jeg lyttede til albummet for nogle dage siden, spillede det for nogle venner og så, hvordan "Victorious" virkelig ramte dem – beatet, omkvædet. Det er næsten ligesom at få et helt nyt liv, og sådan vil det også være, når albummet bliver udgivet. Jeg er vild med det. Det er cool."

Stockdale udtaler også: "Det er som om, at når folk lytter til nye sange fra Wolfmother, tager de det bare til sig uden videre. De hører min stemme, de hører guitaren, de hører trommerne, og så er det dét. Men det skal være en følelse; rock er noget, man kaster sig hovedkulds ud i. Fordi der er så meget pop og elektronisk musik for tiden, har mange af reaktionerne været a la 'der er intet som dette for tiden. Ingen spiller guitar, folk kan ikke længere lide guitar'."

Billetter koster 350,- plus gebyr, og billetsalget begynder fredag 22. januar klokken 10.00 via livenation.dk

Hør titelnummeret til "Victorious":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA

// DAN